Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Κουράκος: «Καλώ τον Καμμένο για άρση τηλεφωνικού απορρήτου». ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΘΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ;



Ανακοίνωση εξέδωσε ο βουλευτής Β’ Πειραιά, πρώην στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γ. Κουράκος, καλώντας τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο να προσέλθει στον εισαγγελέα για να ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου περί των συνομιλιών με τον Γ. Βουλγαράκη.

«Ο κ. Καμμένος έχοντας χάσει την ψυχραιμία του προσπαθεί να δημιουργήσει εντάσεις και σενάρια συνομωσιολογίας προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τις πρόσφατες αποκαλύψεις.

Στην Κυριακάτικη εκπομπή του κ.Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και σε άλλα μέσα, ο κ.Καμμένος εξαπέλυσε αήθεις και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς εναντίον μου, για τους οποίους θα κληθεί να απολογηθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Η ουσία της υπόθεσης, που αφορά στον ελληνικό λαό και στους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν, παραμένει η «περίεργη» ανάμειξη του κ.Βουλγαράκη στα εσωκομματικά των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν.

Εγώ θα προσέλθω στον Εισαγγελέα για την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, όπως και ο κ. Ζώης ενώ ο κ. Βουλγαράκης επιβεβαίωσε τις συνομιλίες .

Καλώ τον κ.Καμμένο να πράξει το ίδιο για να αποδείξει ότι δε φοβάται την αλήθεια».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.