Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

«Nτροπή για την Ευρώπη αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με τους μεταναστες » λέει Γερμανός εντεταλμένος


ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΝ ΟΧΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ...ΚΛΕΒΟΥΝ...ΒΙΑΖΟΥΝ...ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
«Nτροπή για την Ευρώπη αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα  » 
«Ντροπή της Ευρώπης», χαρακτήρισε την Ελλάδα ο Μάρκους Λένινγκ, εντεταλμένος της γερμανικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των μεταναστών στη χώρα μας, ζητώντας μάλιστα την παρέμβαση του ΟΗΕ 

Μιλώντας στην εφημερίδα “Suddeutsche Zeitung” ο Λένινγκ ανέφερε πως το κράτος δεν μπορεί να σταματήσει τις επιθέσεις των ακροδεξιών. «Από την μία πλευρά παρατηρούνται ελλείψεις στην περίθαλψη, από την άλλη δεν επαρκεί η προστασία που παρέχεται από τις επιθέσεις ακροδεξιών. Αυτός ο συνδυασμός είναι εξαιρετικά ανησυχητικός» συμπλήρωσε.


Στο στόχαστρο του Γερμανού εντεταλμένου μπήκε και η πολιτική βούληση της κυβέρνησης αφού δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «αν στην Ελλάδα υπήρχε η βούληση να δοθεί βοήθεια στους μετανάστες, αυτό θα έπρεπε να γίνει. Υπάρχουν ακόμα αρκετοί δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι θα μπορούσαν να ασχοληθούν με αυτό το θέμα»

Επιπλέον ο κ. Λένινγκ προτείνει στην Ελλάδα να ζητήσει βοήθεια από διεθνείς οργανισμούς για την αντιμετώπιση του προβλήματος. «Αν η Ελλάδα δεν είναι σε θέση μόνη της να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, πρέπει να σκεφτεί κανείς, μήπως διεθνείς οργανισμοί όπως οι υπηρεσίες του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες πρέπει να ενεργοποιηθούν».

Εν τω μεταξύ, η Διεθνής Αμνηστία, σε έκθεσή της που δημοσιεύθηκε χθες, επέρριψε στην Αθήνα απάνθρωπη μεταχείριση των μεταναστών. Στην έκθεση αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι Έλληνες συνοριοφύλακες σε πολλές περιπτώσεις άφησαν ανθρώπους να πεθάνουν, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν από τον εμφύλιο πόλεμο στην Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.