Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

"ΣΚΑΤΑ" ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΡΗΜΑΔ-ΙΑΣΜΕΝΗ" ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ


Η ΚΑΛΟΖΩΙΣΜΕΝΗ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΡΗΜΑΔ ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Η ΕΝ ΛΟΓΩ «ΚΥΡΙΑ» ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ (ΟΠΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ )ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΟΠΗΡΟΥΝΑ.
iefimerida.gr: Eλενα Ακρίτα για τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής: Καλύτερα να τρως απ'τα σκουπίδια παρά απ'τα σκατά
Καταπέλτης είναι η Έλενα Ακρίτα για όσους ψήφισαν Χρυσή Αυγή και ορισμένοι δημοσιογράφοι τους αποκαλούν «πεινασμένους» και «απελπισμένους» συμπολίτες μας.
«Είναι φασίστες», τονίζει, και θέτει το ρητορικό ερώτημα «Όσοι, δηλαδή, δεν ψήφισαν Χρυσή Αυγή είναι καλοταϊσμένοι, με σπιταρόνες, με 4×4, χαβιάρια και αστακομακαρονάδες»;
Ιδιαίτερα επικριτική είναι με όσα ΜΜΕ επιχειρούν να εξωραΐσουν το ρόλο των Χρυσαυγιτών,
κάνοντάς τους lifestyle αφιερώματα και εμφανίζοντάς τους ως χαμογελαστά παληκάρια που περνάνε την ηλικιωμένη στον απέναντι δρόμο και συνοδεύουν τον συνταξιούχο στην τράπεζα.
«Είναι ο φασίστας της διπλανής πόρτας, τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα, υπογραμμίζει στη στήλη της στα ΝΕΑ.
Και αναφερόμενη στα συσσίτια μόνο για Έλληνες που διοργανώνει το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, επισημαίνει τη διεισδυτικότητα του συνθήματος «Καλύτερα να τρως απ' τα σκουπίδια παρά απ' τα σκατά»...