Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ.



Όταν συλλαμβάνεται ακόμα και ο τελευταίος ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής –για οποιονδήποτε λόγο- οι επίορκοι της «Ομάδας Αλήθειας» που έχει εγκαταστήσει στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ ο κόντε-Δένδιας, τον κάνουν φύλλο και φτερό! Σε χρόνο-ρεκόρ δημοσιεύονται τα πλήρη στοιχεία του και η φωτογραφία του, ενώ οι επίορκοι ενημερώνουν αμέσως τους αστυνομικούς συντάκτες, ότι βρήκαν στο σπίτι του μια προκήρυξη της Χ.Α., ή ότι ο περιπτεράς της γειτονιάς τους είπε εμπιστευτικά ότι αγόραζε την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» κ.τ.λ.. Έτσι, βλέπουμε στα ΜΜΕ θέματα με τίτλους όπως «Χρυσαυγίτης βάραγε τη γυναίκα του», «Χρυσαυγίτης κατείχε νυχοκόπτη» κ.α.

Χθες, λοιπόν, η αστυνομία συνέλαβε «45χρονο αιρετό υπάλληλο ΟΤΑ» (!!!) (έτσι αποκαλούν τον συλληφθέντα αντιδήμαρχο, για ξεκάρφωμα…) για απόπειρα εκβίασης και δωροδοκία. Σύμφωνα με τα στοιχεία, που προέκυψαν από την έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, ο αντιδήμαρχος εκβίαζε ιδιοκτήτες καντινών στην περιοχή του, ζητώντας σοβαρά ποσά, προκειμένου να τους επιτρέπει να λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους. Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία ιδιοκτήτη καντίνας, σύμφωνα με την οποία ο αντιδήμαρχος του ζήτησε εκβιαστικά 1.000 ευρώ, ενώ απαιτούσε 1.000-1.200 ευρώ το δίμηνο, προκειμένου να του εξασφαλίζει την άδεια για να λειτουργεί. Σημειώνεται ότι ο αντιδήμαρχος, ήταν εκτός των άλλων αρμόδιος για τα οικονομικά θέματα του δήμου και επομένως από εκείνον χορηγούντο οι άδειες για τις καντίνες, τα καταστήματα και τις λοιπές επιχειρήσεις. Όπως έγινε γνωστό από αρμόδια αστυνομική πηγή, από τους αστυνομικούς προσημειώθηκαν τα χρήματα και αφού τα παρέλαβε στο γραφείο του, επενέβησαν και τον συνέλαβαν. Πάνω του βρέθηκαν συνολικά 4.000 ευρώ, μεταξύ των οποίων τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, προέκυψε και δεύτερος ιδιοκτήτης καντίνας, ο οποίος κατέθεσε ότι είχε δεχθεί και ο ίδιος παρόμοιο εκβιασμό από τον αντιδήμαρχο, που τον κάλεσε γι αυτόν τον σκοπό στο γραφείο του, αλλά αρνήθηκε να υποκύψει και αποχώρησε.

Φυσικά, εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με οποιονδήποτε πολίτη, αλλά με δημόσιο πρόσωπο. Επίσης, δεν συνελήφθη κατόπιν μαρτυριών (που θα μπορούσαν να είναι και ψεύτικες), αλλά επ’ αυτοφώρω, με τα λεφτά στα χέρια. Άρα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ενοχή του. Συνεπώς και τα στοιχεία του έπρεπε να δημοσιευθούν αμέσως, και οι φωτογραφίες του (ανφάς και προφίλ) και βέβαια το κόμμα (του συνταγματικού τόξου…) στο οποίο ανήκει. Γιατί δεν τα έκανε όλα αυτά τα αυτονόητα το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, δηλαδή ο Δένδιας; Γιατί προστατεύει αυτό το παλιολαμόγιο από τη δημοσιότητα; Προφανώς, για να προστατευθεί το καθεστώς της κλεπτοκρατίας από τα σχόλια του κόσμου! Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους! Η «δημοκρατία» της μαφιόζικης ομερτά! Να την χαίρονται!
(ΥΓ) 1: Τελικώς, εχθές το βράδυ ανακοινώθηκε από τον Δήμο Χαϊδαρίου (κι όχι από την «Ομάδα Αλήθειας» του κόντε- Προποτζή…) ότι πρόκειται για τον αντιδήμαρχο διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του, Μάριο Λιακόπουλο. ΝΔ, Βεβαίως – βεβαίως…

Για όσους μάλιστα γνωρίζουν τη σχέση μεταξύ του νυν δημάρχου Χαϊδαρίου (και «υπαρχηγού» των δημάρχων της ΝΔ στην ΚΕΔΕ) Δημήτρη Μαραβέλια και του συλληφθέντα, δεξιού του χεριού, αντιδημάρχου Οικονομικών Μάριου Λιακόπουλου, δεν είχαν καθόλου παραξενευτεί που το προηγούμενο διάστημα ο νυν δήμαρχος «έσπρωχνε» το Μάριο προκειμένου να είναι αυτός ο υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές!

Οι δυό τους, συνομήλικοι και «κολλητοί» από τα νεανικά τους χρόνια στην ΟΝΝΕΔ, το 1997, ο ένας πρόεδρος και ο άλλος εκπρόσωπος Τύπου της Οργάνωσης Νέων της ΝΔ και από το 2002, τέσσερα χρόνια στην αντιπολίτευση και μετά στη συμπολίτευση, «χέρι – χέρι» και στο δήμο… ΤΩΡΑ;;;
(ΥΓ) 2: «Ευνομία παντού» ρεεεεεεεε! Διαφάνεια παντού ρεεεεεεεεε!