Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ" ΤΟΥ "ΕΘΝΑΡΧΗ" ΣΑΣ ;


Kασιδιάρης :Να ανοίξει ΤΩΡΑ ο φάκελλος της Κύπρου! Ψευτοεθνάρχης ο Καραμανλής - ΒΙΝΤΕΟ
Η Χρυσή Αυγή έφερε στη βουλή το ένοχο μυστικό της μεταπολίτευσης, την προδοσία της Κύπρου και τον βρώμικο ρόλο του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή. Έπειτα από επανειλημμένα αιτήματα για άνοιγμα του φακέλου της Κύπρου και παράδοση αντιγράφων καταθέσεων και πρακτικών στην κοινοβουλευτική μας ομάδα, ο εκπρόσωπός μας έφερε το ζήτημα στην ολομέλεια.
Η αφορμή δόθηκε από την κατάφωρη αδικία κατά των Κυπρίων προσφύγων και αδελφών μας, που αποκλείονται από τις ευεργετικές διατάξεις του σημερινού νομοσχεδίου για τα αυθαίρετα. Στο αίτημά μας για άνοιγμα του φακέλου που έχει κατατεθεί ήδη τρεις φορές γραπτώς στο προεδρείο (Ιανουάριος, Φεβρουάριος και Ιούλιος 2013) απάντησε με ένα στόμα ο προεδρεύων του Σύριζα Δραγασάκης και η εκπρόσωπος της ΝΔ Βούλτεψη. Είχαμε έτσι άλλη μία πρόβα συγκυβέρνησης από τις δυνάμεις του αντισυνταγματικού και ανθελληνικού τόξου. Ο Δραγασάκης είπε πως "η Χρυσή Αυγή είναι το μακρύ χέρι του Συστήματος" και η Βούλτεψη πως "η εισβολή του Αττίλα έγινε στις 15 και 20 Ιουλίου" (!!!). Τους απαντήσαμε πως είναι γραφικοί, ψεύτες και ανιστόρητοι!
ΔΕΊΤΕ ΤΑ ΒΊΝΤΕΟ :

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου