Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ "ΕΘΝΟΣ" : "H νεοναζιστική οργάνωση ανακτά τις δυνάμεις της πριν ακόμη στεγνώσει το αίμα του Παύλου Φύσσα".


ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΦΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
Ανακτά τις δυνάμεις της η Χρυσή Αυγή όπως καταγράφεται στην τελευταία δημοσκόπηση της Metron Analysis
Έντονο προβληματισμό προκαλεί η δημοσκόπηση της Metron Analysis για το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής, στην οποία καταγράφεται μεγάλη άνοδος της Χρυσής Αυγής μετά τη διπλή δολοφονία των μελών της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο. Πιο αναλυτικά, η Χρυσή Αυγή από το 7,6% που συγκέντρωνε τον περασμένο μήνα, ανεβάζει το ποσοστό της στο 10% το Νοέμβριο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ΕΘΝΟΣ, "η νεοναζιστική οργάνωση ανακτά τις δυνάμεις της πριν ακόμη στεγνώσει το αίμα του Παύλου Φύσσα"

Στη δημοσκόπηση καταγράφεται οριακό προβάδισμα 0,7% για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αναλυτικότερα, στην εκτίμηση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 29,9% έναντι 29,2% της ΝΔ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,9%, η Χρυσή Αυγή 10%, η ΔΗΜΑΡ 3,7%, το ΚΚΕ 5,9%, το ΛΑΟΣ 1,45%, οι Οικολόγοι- Πράσινοι 2,6%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,8%, άλλο κόμμα 3,6%.
newsit