Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η «ΑΥΓΗ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ FIFA ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ!




Μ’ ένα κατεβατό γεμάτο μίσος και χολή για την Χρυσή Αυγή και τους οπαδούς της Εθνικής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, το επίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί την επιβολή τιμωρίας στην Εθνική Ελλάδος από την FIFA, εξαιτίας εθνικιστικών συνθημάτων που ακούστηκαν στο παιχνίδι Ελλάδος-Ρουμανίας, καθώς και της ανάρτησης ενός πανό για τους ΗΡΩΕΣ Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη! Προφανώς, οι συριζαίοι ανθέλληνες διάβασαν για τα πρόστιμα που επέβαλλε τις προηγούμενες ημέρες η FIFA σε Ρουμανία και Κροατία, για συνθήματα και πανό εθνικιστικού περιεχομένου, και είπαν να καταγγείλουν την Εθνική μας στο ευρωπαϊκό κονγκλάβιο για να τιμωρηθεί κι αυτή. Παράλληλα, οι φανατικοί κομμουνιστές της σταλινικής φυλλάδας, ψέγουν τους χιλιάδες Έλληνες που ήταν στο γήπεδο, γιατί δεν αντέδρασαν! Ιδού το απίστευτο ανθελληνικό παραλήρημα των συριζαίων και τα συμπεράσματα δικά σας:  

«Το δικό τους στίγμα άφησαν χθες οι νεοναζί κατά τη διάρκεια του αγώνα της εθνικής Ελλάδας με τη Ρουμανία στο Καραΐσκάκη.

Αφού γέμισαν με ναζιστικά φέιγ βολάν τους γύρω χώρους του γηπέδου και του ηλεκτρικού σταθμού στον Πειραιά, εμφανίστηκαν στο γήπεδο με εθνικιστικές μπλούζες και σύμβολα, με μερικούς από αυτούς ντυμένους Σπαρτιάτες (;), με τις γραφικές περικεφαλαίες στο κεφάλι τους. 

Ωστόσο εκτός από το γελοίο της αμφίεσης, δεκάδες από αυτούς κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου  με περηφάνια ύψωσαν μαζί με τα λάβαρα τους και το δεξί τους χέρι. Ο ναζιστικός χαιρετισμός φαίνεται πως δεν ενόχλησε κανέναν από τους φιλάθλους, αφού επαναλήφθηκε και στη συνέχεια.  Ούτε όμως και τα χυδαία εθνικιστικά συνθήματα.

Βέβαια, μπροστά στη νίκη της εθνικής, τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι που κάλυψαν τον αγώνα είτε δεν παρατήρησαν το χιτλερικό χαιρετισμό είτε το θεώρησαν αμελητέο και ανάξιο αναφοράς. Άραγε, το πρόσεξαν οι παρατηρητές της Fifa; Οι διαιτητές; Οι παίχτες και τα επιτελεία των ομάδων; 

Αν το παρατήρησαν, αφού ήταν αρκετά εμφανές όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, γιατί δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να προχωρήσει, έστω, σε μία σύσταση, εάν όχι να τους πετάξει έξω από το γήπεδο; Είναι περήφανοι οι διεθνείς μας ποδοσφαιριστές να επικροτούνται και να επιδοκιμάζονται με ναζιστικούς χαιρετισμούς;

Και για όσους τρέξουν να δικαιολογήσουν,  πως δεν πρόκειται απαραίτητα για χρυσαυγίτες ή πως μιλάμε για μεμονωμένους “γραφικούς”, τα πανό που σήκωσαν μετά τη λήξη τους αγώνα για τους “νεκρούς ήρωες” χρυσαυγίτες, μάλλον δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης.

Εάν η ΕΠΟ και η πολιτεία επιθυμούν οι εξέδρες στα γήπεδα που αγωνίζεται η εθνική Ελλάδας να αποτελούν χρυσαυγίτικες γιορτές ας είναι. Έστω και τώρα όμως η Fifa οφείλει να πάρει θέση, αφού ο ρατσισμός και ο ναζισμός αντίκεινται ανοιχτά στους κανονισμούς της. 

Παρ’ όλα αυτά, εάν πρώτοι απ’ όλους οι υγιείς  φίλαθλοι και το οπαδικό κίνημα  δεν απομονώσουν τους φασίστες στα γήπεδα, τότε σύντομα η εικόνα με τα υψωμένα χέρια θα αποτελέσει μια κανονικότητα, στην κατά τ’ άλλα “γιορτή του ποδοσφαίρου”.

Και ας μην ξεχνάμε πως αυτά είναι τα χέρια που με μεγάλη ευκολία μπορούν να βαφτούν με αίμα ξανά»

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΝΕΤ