Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Τα δήθεν αντιμνημονιακά λαμόγια της αριστεράς και των ΜΜΕ που... ξεχνούν να πληρώσουν τους εργαζομένους τους.



Την εφημερίδα «Αποκαλύψεις» είμαστε σίγουροι ότι δεν την θυμόσαστε. Λειτούργησε, άλλωστε, λιγότερο από έναν χρόνο, οπότε και έκλεισε λόγω οικονομικών προβλημάτων. Εκδότης της ήταν ο πρώην διευθυντής του σκληρά νεοδημοκρατικού και αντιχρυσαυγίτικου «Ελεύθερου Τύπου», Σεραφείμ Κοτρώτσος, ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει συκοφαντήσει την Χρυσή Αυγή. Στην βραχύχρονη πορεία της εφημερίδος του στα «μανταλάκια» δεν κατάφερε πολλά, πέραν της δημιουργίας πολλών απλήρωτων και εξοργισμένων εργαζομένων.


Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, σήμερα παρουσίαζε το βιβλίο του. Παρότι πρώην διευθυντής μίας εκ των πιο ταγμένων στην υπηρεσία της Νέας Δημοκρατίας εφημερίδων, ως παρουσιαστές του βιβλίου του είχε την «αφρόκρεμα» της αριστεράς, όπως ο Δημήτρης Παπαδημούλης και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος. Επίσης στο πάνελ των παρουσιαστών ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Νικήτας Κακλαμάνης, εκπροσωπώντας μάλλον την «παλιά φρουρά» της ΟΝΝΕΔ. Παρόντες επίσης ήταν η Ρένα Δούρου, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Γιώργος Βαρεμένος, ο Κώστας Τζαβάρας, ο Γιώργος Ντόλιος, ο Προκόπης Παυλόπουλος  και ο Δημήτρης Στρατούλης, γεγονός που δεν θα πρέπει να μας παραπέμπει στην πασοκοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ, μιας και είναι γεγονός «συμπτωματικό».

Η εκδήλωση, όμως, είχε απρόοπτα, αφού δεν επιτράπηκε στους διάφορους «δημοκράτες», είτε πολιτικούς, είτε τηλεοπτικούς, να κάνουν την εκδήλωση τους ανενόχλητοι. Στον χώρο της εκδήλωσης έφτασαν για να διαμαρτυρηθούν οι εργαζόμενοι της εφημερίδας, οι οποίοι, όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, αποκάλεσαν «αλήτες» τους αριστερούς παρουσιαστές του βιβλίου και απαίτησαν τα δεδουλευμένα τους.

Χαρακτηριστική εικόνα της εκδηλώσεως η παρέμβαση του Χατζηνικολάου, ο οποίος όπως φαίνεται στην φωτογραφία προσπαθεί να υπερασπιστεί την αριστερά από την… αγάπη που έχουν για αυτή οι εργαζόμενοι. 

Το φυλλάδιο που διανεμήθηκε από τους απλήρωτους εργαζόμενους:


ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ