Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Τώρα είναι που θα λυσσάξουν συριζαίοι και νεοδημοκράτες. Ν.Σφακιανάκης: "Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να μας σώσει."




«Αν κάποιο κόμμα θα μπορούσε να κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα, αυτό θα ήταν η Χρυσή Αυγή». Τη δήλωση αυτή φέρεται να έχει κάνει ο δημοφιλής τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης που έχει αποδείξει ότι δεν «μασάει» τα λόγια του.


Κατά τη χθεσινοβραδινή απονομή του πολυπλατινένιου του δίσκου «16 αυτοτελείς ιστορίες», ο Ν. Σφακιανάκης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης λέγοντας πως «δεν διοικεί σωστά τη χώρα».

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν με τον Άδωνι Γεωργιάδη. «Με τέτοιο υπουργό Υγείας δεν πάμε πουθενά» είπε, δηλώνοντας την πλήρη αντίθεσή του με τις μεθόδους που εκείνος χρησιμοποιεί για το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ο Νότης Σφακιανάκης χρησιμοποίησε άσχημους χαρακτηρισμούς και για τους δημοσιογράφους και κατήγγειλε το σύστημα των μέσων που προωθεί συγκεκριμένους καλλιτέχνες. «Να μην ακούτε ραδιόφωνο, είναι όλα στημένα σε εκείνους που δίνουν χρήματα», παρότρυνε τους θαυμαστές του.

Εκτός από συγκεκριμένους καλλιτέχνες τα συστημικά ΜΜΕ στηρίζουν και μία κυβέρνηση η οποία έχει «πεθάνει» στη συνείδηση των πολιτών, αλλά, κατ’ αυτούς πρέπει να ολοκληρώσει το έργο της και να παραδώσει στους δανειστές ότι δεν έχει καταφέρει ως σήμερα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr