Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.



ΤΟ ΕΠΑΙΞΑΝ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ" ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΜΕ ΠΙΟ ΑΝΕΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ .
Αυξήθηκε κατά 2 βουλευτές η κυβέρνηση
Επιστρέφουν στη ΝΔ οι βουλευτές Κ.Μαρκόπουλος και Θ.Σολδάτος
Με επιστολές τους προς τον κ. Αντώνη Σαμαρά, οι ανεξάρτητοι βουλευτές κ. Κώστας Μαρκόπουλος (Εύβοιας) και κ. Θόδωρος Σολδάτος (Λευκάδας) δηλώνουν «παρών» στο προσκλητήριο που ..
απηύθυνε ο πρωθυπουργός από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ.

Όπως αναφέρει ο κ. Μαρκόπουλος σε σχετική δήλωσή του, «το προσκλητήριο ενότητας από τον Αντώνη Σαμαρά έχει στόχο την ανασυγκρότηση της χώρας με πρωταγωνιστή μία ενιαία και ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη. Το τέλος των μνημονίων και η ανάδειξη μιας ισχυρής Νέας Ελλάδας μάς χρειάζεται όλους χωρίς εξαιρέσεις,
χωρίς εγωισμούς, χωρίς μικροπολιτική διάθεση».

Υπογραμμίζει μάλιστα ότι «σπάνια ένας πρωθυπουργός απευθύνει παρόμοιο προσκλητήριο».

Τέλος, ο κ. Μαρκόπουλος σημειώνει ότι «ο Αντώνης Σαμαράς συνδυάζει την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα για την ανασυγκρότηση της χώρας με την πολιτική διορατικότητα για μια μεγάλη παράταξη που θα εξασφαλίσει την κυβερνησιμότητα. Απομακρύνει πολιτικούς κλυδωνισμούς και βάζει φραγμούς προς την ακτιβιστική αριστερά που εθίζεται στην καταστροφή και τους νεοναζιστές που επενδύουν στο μίσος».

Στη δική του επιστολή ο βουλευτής Λευκάδας Θόδωρος Σολδάτος δηλώνει ότι συστρατεύεται με τη ΝΔ ανταποκρινόμενος στο προσκλητήριο που απηύθυνε ο κ. Σαμαράς από το 9ο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος.

«Ανταποκρινόμενος στο προσκλητήριο που απευθύνατε από το βήμα του 9ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και εμφορούμενος από την αντίληψη ότι ηγείστε του αγώνα για μια ισχυρότερη πατρίδα, για την Αναγέννηση του Τόπου, για μια Νέα Ελλάδα, αισθάνομαι το καθήκον της συστράτευσης μου σ' αυτόν τον αγώνα και της ενίσχυσης της προσπάθεια που καταβάλλετε, από κάθε στέλεχος της παράταξης» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Σολδάτος.

Σημειώνει μάλιστα ότι η μάχη που δίνουμε «είναι ακόμα πιο αποτελεσματική για τον καθένα από εμάς μέσα από τις γραμμές της ΝΔ».