Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" : ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΧΟΡΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ!!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΗΔΗ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΑΝ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

http://news247.gr : Τις σκότωσαν επειδή χόρεψαν στη βροχή
Κτηνωδία στο Πακιστάν. Πέντε ένοπλοι σκότωσαν μια 15χρονη και μια 16χρονη. Τα κορίτσια είχαν φτιάξει βίντεο, που θεωρήθηκε "προσβλητικό" για την οικογένειά τους (Pic)
Δύο έφηβες 15 και 16 ετών δολοφονήθηκαν στο Πακιστάν, καθώς κατηγορήθηκαν ότι αμάυρωσαν το όνομα της οικογένειάς τους.
Το έγκλημά τους; Δημιούργησαν ένα βίντεο, το οποίο τις απεικόνιζε να χορεύουν στη βροχή,
φορώντας  τοπική ενδυμασία, έξω από το σπίτι τους στην πόλη Chilas της επαρχίας Giglit.
Η Noor Basra και η Noor Sheza, εμφανίζονται να χορεύουν και μία από αυτές χαμογελά στην κάμερα.
Όταν το βίντεο άρχισε να στέλνεται μέσω κινητών τηλεφώνων, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στους συντηρητικούς κύκλους της περιοχής και την Κυριακή, τα κορίτσια έπεσαν νεκρά από τις σφαίρες πέντε ενόπλων που εισέβαλαν στο σπίτι τους.
Οι τοπικές αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο, η επίθεση να οργανώθηκε από τον Khutore, τον θετό αδερφό τους, ο οποίος με αυτό τον τρόπο ήθελε να αποκαταστήσει την τιμή της οικογένειας.
Ο άλλος αδερφός των κοριτσιών έκανε αγωγή κατά του Khutore και των συνεργών του, οι οποίοι αναζητούνται.
Πέρσι στο Πακιστάν, δολοφονήθηκαν τέσσερις γυναίκες, οι οποίοι χόρεψαν και τραγούδησαν σε ένα γαμήλιο γλέντι και με αυτό τον τρόπο θεωρήθηκε ότι προσέβαλαν τις οικογένειές τους.