Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ;;


Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις...
Πόσο έτοιμος είναι ο Ελληνικός Λαός να αντιμετωπίσει την βεβαιότητα στο κοντινό μέλλον να συλλαμβάνεται από πακιστανό αστυνομικό και να δικάζεται από αφρικανό δικαστή;
Η εικόνα που βλέπετε, είναι από την πολυφυλετική πια Βρετανία. Η Γηραιά Αλβιών, πλήρως υποταγμένη στον σιωνιστικό παράγοντα, υπήρξε ανέκαθεν η πηγή των νεωτερισμών τους οποίους εισήγαγε και εισάγει στα εθνικά κράτη, η σιωνιστική νέα τάξη πραγμάτων.

Την ίδια εικόνα, καθίσταται αδιαμφισβήτητο πως θα αντικρίσουν λίαν συντόμως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, μέσα στο ελληνικό κράτος. Οι μέχρι τούδε προθέσεις και πρακτικές του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος δεν αφήνουν καμία αμφιβολία περί του αντιθέτου. Άλλωστε το Καθεστώς,
προκειμένου να ανακόψει την Χρυσή Αυγή και την επιρροή της στον Ελληνικό Λαό, απειλεί με "αντιρατσιστικά" νομοσχέδια ώστε να παραχωρήσει στους λαθροεισβολείς προνόμια, τα οποία οι Έλληνες δεν απολαμβάνουν και μάλιστα μέσα στην ίδια τους τη χώρα.
Εκείνο συνεπώς το οποίο έρχεται, δεν έχει σχέση με ελευθερίες και ανθρώπινα δικαιώματα. Αντιθέτως, είναι τι ίδιο το Καθεστώς εκείνο το οποίο προωθεί τον ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων και επιπρόσθετα, απειλεί να καταργήσει τις πολιτικές ελευθερίες και το δικαίωμα της έκφρασης του Ελληνικού Λαού, προς χάριν της πολυφυλετικής κοινωνίας την οποία επιβάλλουν οι παγκόσμιοι δηλητηριαστές των Λαών. Δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε! Δε θα φανούμε ανάξιοι των θυσιών των Προγόνων μας!
 Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
xryshaygh