Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ; ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.



Σε ένα πάρτυ που έκανε με δημοσιογράφους στο σπίτι παράγοντα επί των δημοσίων σχέσεων αναφέρεται δημοσίευμα των Νέων και γράφει ότι η ισχυρή κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 Γιάννα Αγγελοπούλου επιθυμεί να είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ για δήμαρχος Αθήνας.

Την περασμένη Πέμπτη, γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα Νέα, στο σπίτι γνωστού παράγοντα δημοσίων σχέσεων η Γιάννα Αγγελοπούλου έδωσε δεξίωση και κάλεσε δημοσιογράφους που ασχολούνται με το life style. H εφημερίδα αναφέρει ότι πολύ επίμονες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυρία Αγγελοπούλου επιθυμεί να διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων ως υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει για τις σχέσεις της κυρίας Αγγελοπούλου με τον ΣΥΡΙΖΑ:

«[Πηγή] μου υπενθύμισε τις σχέσεις του γιού της με το κόμμα της χαράς και την πολυποίκιλη «βοήθεια» που παρείχε η ίδια προεκλογικά, αλλά και μετεκλογικά στο κόμμα».

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου είχε προσφέρει βοήθεια στον Αλέξη Τσίπρα για να πραγματοποιήσει το πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ για τις συναντήσεις που πραγματοποίησε και τις ομιλίες που έκανε.


iefimerida.gr