Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

Ξέφυγε ο κομμουνιστής δήμαρχος Πάτρας: Κρέμασε πανό κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Χώρα
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΣΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΠΑΝΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;; ΠΗΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΗΠΩΣ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑ;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΑΖΙ.

Με απίστευτες γραφικότητες προσπαθεί να απαντήσει ο κομμουνιστής Δήμαρχος Πατρέων στις πολιτικές ήττες από την Χρυσή Αυγή και την εμφανή άνοδο του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών με την αντίστοιχη περιθωριοποίηση του πολιτικού του αποκόμματος.
Το κατάπτυστο αυτό πανό, μαζί με μερικά άλλα ίδιου περιεχομένου, "κοσμούσε" για λίγο τους δρόμους της πόλης των Πατρών.
Μέχρι σήμερα, καμία Δημοτική Αρχή δεν είχε καταφερθεί εναντίον πολιτικού κόμματος που εκπροσωπείται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με τόσο χυδαίο τρόπο και με την σφραγίδα μάλιστα του Δήμου.
http://mynima-hellas.com/wp-content/themes/patterns/timthumb.php?src=http%3A%2F%2Fmynima-hellas.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F04%2FIMG_1958.jpg&q=90&w=650&zc=1
Όταν βέβαια έγινε αντιληπτό, μετά από διαμαρτυρίες εκπροσώπων της Τ.Ο. Πατρών και του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου πως η παραπάνω ενέργεια του δημάρχου επισύρει αστικές και ποινικές ευθύνες, τα πανό, ως δια μαγείας, εξαφανίστηκαν και ο δήμαρχος κατέστη τσάμπα μάγκας για άλλη μια φορά.
Ας το πάρουν χαμπάρι οι μπολσεβίκοι και οι συνοδοιπόροι τους: Είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες!
Υ.Γ: Το κόστος της μαύρης προπαγάνδας με τις ευλογίες του ΚΚΕ θα το επωμισθούν οι Δημότες του Δήμου Πατρέων;

http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.