Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΜΜΕ : ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ.


ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
«Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επικρατήσει και με διαφορά αλλά φοβάμαι ότι και η Χρυσή Αυγή θα αυξήσει την εκλογική της δύναμη» δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Κοινή συνέντευξη σε Financial Times, Reuters και BBC παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, και εμφανίστηκε σίγουρος ότι το κόμμα του θα κερδίσει τις ευρωεκλογές και, μάλιστα, με διαφορά προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση δεν θα έχει πλέον τη λαϊκή εντολή για να κυβερνά τη χώρα.

Προέβλεψε, δε, ότι οι εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν πριν το τέλος του 2014.


«Σε αυτές τις ευρωεκλογές οι πολίτες θα ψηφίσουν χωρίς φόβο, χωρίς το φόβο της κατηγορίας που εξαπέλυαν εναντίον μας οι αντίπαλοί μας το 2012, ότι σε περίπτωση που κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ η χώρα θα μετατραπεί σε έρημο» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Και πρόσθεσε: Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επικρατήσει και με διαφορά αλλά φοβάμαι ότι και η Χρυσή Αυγή θα αυξήσει την εκλογική της δύναμη. Για την κυβέρνηση θα είναι μια αληθινή καταστροφή. Ο φόβος του κυρίου Σαμαρά είναι ότι θα είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει την εφαρμογή του Μνημονίου χωρίς τη στήριξη του λαού».
stoxos