Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Εξώδικο ο Κασιδιάρης κατά της Real News του Χατζηνικολάου


Εξώδικο Κασιδιάρη κατά Real News - Διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί διάσπασης στην Χρυσή Αυγή
Με τον Αρχηγό και 2 βουλευτές μας παράνομα προφυλακισμένους, με το ανθελληνικό σύστημα της διεθνούς τοκογλυφίας να μας πολεμά μανιωδώς, η Χρυσή Αυγή είναι σήμερα ενωμένη και πιο ισχυρή από ποτέ. Η πολιτική ισχύς μας βασίζεται στην ενότητα, στην πίστη όλων μας στην ηγεσία του Κινήματος και στην αγάπη του ελληνικού λαού.

Η διαρκώς αυξανόμενη εκλογική μας επιρροή έχει κάνει τα φερέφωνα του καθεστώτος να λυσσούν στην κυριολεξία. Όπως κάθε Κυριακή, έτσι και σήμερα, ο καθεστωτικός Τύπος συνέχισε την άθλια πολεμική της ψευδολογίας εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου. Το παραμύθι τους γνωστό:
"Βγήκαν μαχαίρια στη Χρυσή Αυγή!"... Δεν έχουν βαρεθεί να εφευρίσκουν και να διαδίδουν τέτοιες γελοίες θεωρίες; Η ιστορία είναι παλιά και εντάθηκε από την στιγμή που η εκλογική μας επιρροή άρχισε να αυξάνεται ραγδαία. Ως βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος απέστειλα ήδη εξώδικο στην διεύθυνση της εφημερίδας Real-news του Χατζηνικολάου απαιτώντας να ανασκευάσει άμεσα τα ψεύδη της και να δημοσιεύσει την απάντησή μου:

Εξώδικος δήλωση – Διαμαρτυρία

Του Ηλία Κασιδιάρη, βουλευτή Αττικής και εκπροσώπου Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου

Σε δημοσίευμά σας της Κυριακής 1ης Δεκεμβρίου του 2013 με τίτλο: «Βγήκαν μαχαίρια για την υποψηφιότητα του προφυλακισμένου αρχηγού στις ευρωεκλογές» αναπαράγεται μία σειρά ψευδολογιών, που έχουν στόχο την δυσφήμιση του κόμματός μου και εμού προσωπικώς. Σας υπενθυμίζω ότι όσα ψευδή και συκοφαντικά σχόλια και αν δημοσιεύσετε, δεν πρόκειται να πλήξετε επ’ ουδενί την αρραγή ενότητα του Λαϊκού Συνδέσμου. Στο κόμμα μας δεν υπάρχουν ούτε... «δαχτυλίδια», ούτε δελφίνοι, ούτε πολιτικάντηδες με προσωπικές φιλοδοξίες. Αν διαθέτατε βεβαίως την στοιχειώδη ευθιξία δεν θα διασπείρατε τόσες ψευδείς ειδήσεις για έναν πολιτικό Αρχηγό που παραμένει εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά στην φυλακή, όμηρος ενός καθεστώτος που δικαίως καλείται πλέον ανθελληνική χούντα. Διαψεύδω τα δήθεν... «αποκαλυπτικά στοιχεία» του άρθρου σας και απαιτώ να δημοσιευθεί αυτούσια η διάψευσή μου, ειδάλως επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Για λόγους ενημέρωσης, αλλά κυρίως για να σπάσουν πλάκα οι αναγνώστες της ιστοσελίδας μας, παραθέτουμε αποσπάσματα από το συνωμοσιολογικό δημοσίευμα της Real-News όπως κυκλοφόρησαν σήμερα στο διαδίκτυο:

Στα χαρακώματα φαίνεται πως βρίσκονται μέλη, βουλευτές και ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής με αφορμή το ποιος πρέπει να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος για τις Ευρωεκλογές. Το ακροδεξιό κόμμα, όπως αναφέρει η «Realnews της Κυριακής» είναι χωρισμένο σε δύο στρατόπεδα, καθώς η πρόταση να τεθεί επικεφαλής ο προφυλακισμένος Νίκος Μιχαλολιάκος φέρεται να αμφισβητείται έντονα από την πλευρά του Ηλία Κασιδιάρη. Στελέχη του κόμματος, πιστά στον αρχηγό τους, προκρίνουν το όνομα του Νίκου Μιχαλολιάκου με στόχο να λειτουργήσει ως πυλώνας σταθερότητας για τη Χρυσή Αυγή και να καταστήσει τον φυλακισμένο γραμματέα ως σημείο αναφοράς στην Ευρώπη. Στην απέναντι πλευρά υπάρχουν οι υποστηρικτές του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος δείχνει να έχει το... δαχτυλίδι για να είναι ο επόμενος αρχηγός της οργάνωσης και με το σκεπτικό αυτό επιθυμούν μια διαφορετική προσέγγιση στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου. Αλλωστε, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Ηλίας Κασιδιάρης θα επιχειρήσει να αποκλείσει την ανέλιξη στελεχών που παραπέμπουν στο σκληρό, εγκληματικό πρόσωπο της οργάνωσης με στόχο να παρουσιάσει μια Χρυσή Αυγή «απαλλαγμένη» από ακραίες φωνές και ενέργειες.

Γράφει πολλές ακόμη ανοησίες ο εν λόγω λίβελος, αξίζει να σταθούμε όμως στον επίλογο, όπου διαβάζουμε:«Στόχος του Ν. Μιχαλολιάκου είναι να περιορίσει τον «προστατευόμενό» του στα στεγανά ενός δήμου...». Με απλά λόγια ο Χατζηνικολάου μας ανοίγει τα μάτια και μας εξηγεί, ότι η Χρυσή Αυγή χτυπάει τον Δήμο Αθηναίων (δηλαδή ετοιμάζεται να διοικήσει την πρωτεύουσα της Ελλάδος) γιατί υπάρχει κόντρα μεταξύ εμού και του Αρχηγού, που μου λέει με τον τρόπο του «πάρε κι εσύ να ‘χεις κάτι να παίζεις...» για να με ξεφορτωθεί. Πριν λίγους μήνες – και πριν αναγγελθεί η υποψηφιότητά μας για την Αθήνα - οι ίδιοι κύκλοι διέδιδαν ότι... «ο Μιχαλολιάκος δεν δίνει το χρίσμα στον Κασιδιάρη γιατί τον θεωρεί δελφίνο και φοβάται ότι έτσι θα αποκτήσει περισσότερο κύρος και δύναμη»Ο παροξυσμός των καθεστωτικών μέσων είναι εμφανής. Δεν μας λύγισαν με τις παράνομες διώξεις, τις σκευωρίες, τις τρομοκρατικές επιθέσεις και τις προφυλακίσεις και προσπαθούν να μας λυγίσουν λέγοντας... βλακείες (για να μην μεταχειριστώ κάποιον πιο δηκτικό χαρακτηρισμό που αρμόζει περισσότερο στην περίσταση). Περαστικά στα παπαγαλάκια του καθεστώτος, η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, είμαστε πανίσχυροι, σε λίγο καιρό θα είμαστε κυρίαρχοι.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου