Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 μ.μ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


Κάτω η Χούντα του Μνημονίου! Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην σκευωρία σήμερα στις 7 μ.μ.
Το σημερινό θέατρο της αντιτρομοκρατικής, η οποία κατ' εντολή Σαμαρά εισέβαλε στις οικίες τριών βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, σε συνδυασμό με το σταλινικής υφής σκεπτικό απόρριψης της αίτησης αποφυλάκισης του Αρχηγού του Κινήματος, αποδεικνύουν περίτρανα πως η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά πνέει τα λοίσθια και προσπαθεί απεγνωσμένα να επιβιώσει, διαπράττοντας την μια ατιμία μετά την άλλη.
Το αποτέλεσμα της αστυνομικής έρευνας, ήταν κοινό με εκείνο των ερευνών του πρόσφατου παρελθόντος: το απόλυτο μηδέν! Δυστυχώς όμως για τους νοσηρούς εγκεφάλους που επιδιώκουν δια των παράνομων και αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων να πλήξουν τη Χρυσή Αυγή, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει ήδη πετύχει μια τεράστια τακτική Νίκη: έχει κατεξευτελίσει το Καθεστώς του Μνημονίου, τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και μαζί ολόκληρο το σύστημα διαπλοκής και διαφθοράς που καταλήστεψε επί 40 έτη το Λαό μας και σήμερα ξεπουλά την Πατρίδα μας στους διεθνείς τοκογλύφους!
Η συντριβή του Καθεστώτος των διεφθαρμένων είναι μονάχα ζήτημα χρόνου. Εκείνο το οποίο όμως, ο Λαός μας πρέπει να κατανοήσει, είναι πως η συντήρηση της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά δεν είναι απλώς επιζήμια για το Λαό και την Πατρίδα, αλλά είναι καταστροφική!
Συναισθανόμενος ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή το βάρος της ιστορικής έναντι του Έθνους ευθύνης, τίθεται παρ' όλες τις αντιξοότητες και τις παράνομες μεθοδεύσεις στην πρωτοπορία του Αγώνα για τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού, έναντι της ασυδοσίας και της συνταγματικής εκτροπής μιας κατοχικής και τυραννικής Χούντας ανδρείκελων των διεθνών τοκογλύφων!
Καλούμε όλους τους Έλληνες να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά που έχει καταλύσει κάθε έννοια νομιμότητας και σήμερα έδωσε εντολή για παράνομη έφοδο στις οικίες των βουλευτών Γερμενή, Μπούκουρα και Ηλιόπουλου.
Οι υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων περνούν ακόμα έναν εθνοκτόνο μνημονιακό προϋπολογισμό και επιχειρούν να τρομοκρατήσουν την μόνη φωνή Αλήθειας και Αντίστασης, την φωνή της Χρυσής Αυγής.
Ο Αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών δεν σταματά ούτε με πολιτικές διώξεις ούτε με σφαίρες. Η Χρυσή Αυγή είναι πιο δυνατή από ποτέ, η Ελλάδα θα νικήσει!
Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας και Εθνικής Αντίστασης
Βουλή, Βασιλίσσης Σοφίας, σήμερα στις 7 μ.μ.