Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ "ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ" ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ


ΗΤΑΝ ΤΟΣΗ Η ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ  ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ & ΣΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ "ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ" -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ -ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 
ΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ....

iefimerida.gr Βγήκαν μαχαίρια στη Χρυσή Αυγή: Κασιδιάρης–Μιχαλολιάκος μάχονται για τις Ευρωεκλογές με φόντο την ηγεσία

Στα χαρακώματα φαίνεται πως βρίσκονται μέλη, βουλευτές και ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής με αφορμή το ποιος πρέπει να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος για τις Ευρωεκλογές.


Το ακροδεξιό κόμμα, όπως αναφέρει η «Realnews της Κυριακής» είναι χωρισμένο σε δύο στρατόπεδα, καθώς η πρόταση να τεθεί επικεφαλής ο προφυλακισμένος Νίκος Μιχαλολιάκος φέρεται να αμφισβητείται έντονα από την πλευρά του Ηλία Κασιδιάρη.

Στελέχη του κόμματος, πιστά στον αρχηγό τους, προκρίνουν το όνομα του Νίκου Μιχαλολιάκου με στόχο να λειτουργήσει ως πυλώνας σταθερότητας για τη Χρυσή Αυγή και να καταστήσει τον φυλακισμένο γραμματέα ως σημείο αναφοράς στην Ευρώπη.

Στην απέναντι πλευρά υπάρχουν οι υποστηρικτές του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος δείχνει να έχει το... δαχτυλίδι για να είναι ο επόμενος αρχηγός της οργάνωσης και με το σκεπτικό αυτό επιθυμούν μια διαφορετική προσέγγιση στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου.

Αλλωστε, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Ηλίας Κασιδιάρης θα επιχειρήσει να αποκλείσει την ανέλιξη στελεχών που παραπέμπουν στο σκληρό, εγκληματικό πρόσωπο της οργάνωσης με στόχο να παρουσιάσει μια Χρυσή Αυγή «απαλλαγμένη» από ακραίες φωνές και ενέργειες.