Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α (ΒΙΝΤΕΟ)Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά: Εισβολές σε σπίτια βουλευτών

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε για την έφοδο της αντιτρομοκρατικής στις οικίες των βουλευτών Γερμενή, Μπούκουρα και Ηλιόπουλου: "Εισέβαλε η αντιτρομοκρατική στις οικίες των βουλευτών μας. Πέταξαν έξω την σύζυγο του Π. Ηλιόπουλου, η οποία σε δέκα μέρες γεννάει.
Μιλάμε για πραγματική χούντα. Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Είναι επίορκοι άπαντες, δικαστικοί, αστυνομικοί, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και όλοι αυτοί που έστησαν αυτήν την σκευωρία. Ο κ. Γερμενής έχει ένα παιδάκι 2 ετών, το ίδιο και ο κ. Μπούκουρας. Ο κ. Ηλιόπουλος έχει μία σύζυγο, η οποία γεννάει εντός των επομένων ημερών και την πέταξαν έξω από το σπίτι της την ώρα που κοιμόταν. Δεν βρέθηκε τίποτα. Είναι εξευτελισμένοι άπαντες. Σε αυτές τις παρανομίες θα αντιδράσουμε. Ακόμα και αν δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, θα πάμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για να δικαιωθούμε. Όλοι αυτοί που έχουν διαπράξει αυτά τα αδικήματα, θα πάνε στη φυλακή".


http://www.xryshaygh.com