Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Πασόκα δικηγόρος προκαλεί όλους τους Έλληνες. Μαρία Γκουγκουσκίδου: “Θα αγωνίζομαι εναντίον της Χαράς Νικοπούλου έως ότου την νικήσω”!




Η δικηγόρος του Ευάγγελου Πουλιλιού (και περιφερειακή σύμβουλος του Αρη Γιαννακίδη) δηλώνει πως δίνει “ιδεολογικό αγώνα” ενάντια στην δασκάλα του Μεγάλου Δερείου που δικαιώθηκε από όλα τα ελληνικά δικαστήρια ενώ ο πελάτης της (ο Πουλιλιός) συνεχώς χάνει!



Η Μαρία Γκουγκουσκίδου ήταν από την αρχή στο πλευρό του τότε δημάρχου Ορφέα και νυν δημάρχου Σουφλίου Ευάγγελου Πουλιλιού και πάντα απέναντι στην δασκάλα Χαρά Νικοπούλου σε κάθε δικαστική αναμέτρηση. Μάλιστα είμασταν τότε το μοναδικό μέσο που τόλμησε και έδωσε βήμα στην “απέναντι πλευρά” της Χαράς Νικοπούλου όταν η κοινή γνώμη σε όλη την Ελλάδα ήταν έξω φρενών με τον φασιστικό τρόπο που η δασκάλα πολεμήθηκε από το εθνικιστικό παρακράτος της Αγκυρας που δραστηριοποιείται ελεύθερο στην ελληνική Θράκη εξαιτίας “ειδικού τύπου” σχέσεων και δοσοληψιών με ντόπια πολιτικά και αυτοδιοικητικά συμφέροντα.

Από τότε πέρασαν χρόνια, η Χαρά Νικοπούλου που εξαιτίας της βίας και τρομοκρατίας που υπέστη ζήτησε μετάθεση στην Θεσσαλονίκη επέστρεψε ξανά στην Θράκη, τα δικαστήρια την δικαιώνουν συνεχώς αλλά η “αντίπαλη πλευρά” φαίνεται πως δεν ξεχνά και δηλώνει πως δεν θα ησυχάσει μέχρι η δασκάλα να ηττηθεί! Πριν λίγες ημέρες λοιπόν η Χαρά Νικοπούλου κέρδισε ακόμη ένα δικαστήριο, αυτή την φορά εναντίον του τότε δημάρχου Ορφέα (στα όρια του οποίου βρίσκεται το Μεγάλο Δέρειο) για όσα συκοφαντικά ο δήμαρχος είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή. Οπως ήταν φυσικό ο Πουλιλιός καταδικάστηκε πανηγυρικά, η δασκάλα του Μεγάλου Δερείου συνεχίζει τον δικαστικό της αγώνα αλλά η δικηγόρος του πρώην δημάρχου Μαρία Γκουγκουσκίδου φαίνεται πως δεν το βάζει κάτω αφού με γραπτό της στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενη στην υπόθεση δήλωσε:


“…..Άλλο είναι να είσαι πολιτικός αντίπαλος του Πουλιλιού και μπράβο σου και άλλο να είσαι οπαδός μιας εθνικίστριας που έκανε τόσο κακό στον τόπο μας και συνεχίζει. Εμένα ο Πουλιλιός είναι πελάτης μου ναι, αλλά για τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν αγωνίζομαι μόνο ως δικηγόρος, αλλά και από ιδεολογία και γιατί νιώθω ότι έχω ευθύνη να αγωνίζομαι κατά του εθνικισμού και του φασισμού όπου τον συναντάω. Και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι εναντίον της έως ότου την νικήσω. Εσύ, ως σοσιαλιστής, πώς μπορείς και αναπαράγεις αυτό το άρθρο του Χρόνου με όλες τις εθνικιστικές εξάρσεις του φίλου της χρυσαυγίτισσας;”
Mε λίγα λόγια η αντίπαλη δικηγόρος της δασκάλας (δασκάλας που πολεμήθηκε, συκοφαντήθηκε, χτυπήθηκε από παρακράτος του τουρκικού φασισμού και εθνικισμού και για όλα αυτά δικαιώθηκε από κάθε ελληνικό δικαστήριο) φαίνεται να έχει εντελώς διαφορετική άποψη από όλα τα δικαστήρια που προηγήθηκαν (δικαίωμά της) και θεωρεί τον εαυτο της “ιδεολογική αγωνίστρια” ενάντια στην δασκάλα Χαρά Νικοπούλου για την οποία υποστηρίζει πως είναι “εθνικίστρια”, “χρυσαυγίτισσα”, εκπρόσωπος του “εθνικισμού και τους φασισμού” και πως “έκανε κακό στον τόπο μας και συνεχίζει”! Και συμπληρώνουμε πως η Μαρία Γκουγκουσκίδου δεν είναι μόνο δικηγόρος αλλά είναι και εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Αρη Γιαννακίδη (ΠΑΣΟΚ)