Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"


ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ OI ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ; ΜΗΠΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ;;
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Η Ελλάδα αξίζει τον σεβασμό για τις επιτυχίες της. Σε αντίθεση με τις προβλέψεις, η ευρωζώνη δεν κατέρρευσε, υπογραμμίζει σε άρθρο του στην Süddeutsche Zeitung ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε.

Η Ελλάδα είχε -με απόσταση- τα περισσότερα προβλήματα να επιλύσει, αλλά τον τελευταίο ενάμισι χρόνο ανταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις της όσον αφορά τα στοιχεία καλύτερα από ό,τι προβλεπόταν στο δεύτερο πρόγραμμα στήριξης. Τα στοιχεία για την ανάπτυξη είναι καλύτερα από ό,τι υποθέταμε, η μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος συντελέστηκε ταχύτερα από ό,τι προβλεπόταν, παρατηρεί ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τονίζοντας: «Όποιος δεν επιδεικνύει έστω λίγο σεβασμό σε αυτές τις επιδόσεις, δεν διαθέτει την ικανότητα για μια επαρκή και αντικειμενική συνεκτίμηση της κατάστασης».