Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ : Ο Τσίπρας είναι ανάμεσα στους 100 κορυφαίους παγκόσμιους διανοητές-To 2010 στην θέση του ήταν ο Τζέφρυ!!!

ΑΞΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ...ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!
iefimerida.gr :Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ανάμεσα στους 100 κορυφαίους παγκόσμιους διανοητές σύμφωνα με το Foreign Policy
Στα χνάρια του Γιώργου Παπανδρέου βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας αφού το αμερικανικό περιοδικό Foreign Policy που αναδεικνύει μέσα από ψηφοφορία των αναγνωστών του κάθε χρόνο τους 100 κορυφαίους παγκόσμιους διανοητές (100 leading global thinkers), τον περιλαμβάνει στη λίστα.
Το εξώφυλλο που έχει διαρρεύσει το παρουσίασε η ιστοσελίδα left.gr. Πρόκειται για το ίδιο περιοδικό που το 2010 είχε στην λίστα των κορυφαίων διανοητών τον Γιώργο Παπανδρέου.
Σύμφωνα με το εξώφυλλο του περιοδικού ο Αλέξης Τσίπρας είναι από ότι φαίνεται στην ομάδα των «Αμφισβητιών» μαζί με μια ετερόκλητη παρέα που συμπεριλαμβάνει τον αρχηγό και ευρωβουλευτή του ευρωσκεπτικιστικού και δεξιού UKIP Νάιτζελ Φαράζ,
μέχρι τον αναρχικό ανθρωπολόγο και ακτιβιστή του Occupy Wall Street, Ντέιβιντ Γκρέιμπερ, μέχρι τους τρεις νεαρούς οικονομολόγους που κατέρριψαν την θεωρία του Ρόγκοφ περί σύνδεσης της περιοριστικής δημοσιονομικής πολιτικής με την ανάπτυξη
Σε άλλες κατηγορίες συμπεριλαμβάνονται από την Άντζελα Μέρκελ και τον Βλάντιμιρ Πούτιν, μέχρι τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ του Facebook, την ομάδα που διαχειρίστηκε την αποστολή και την παρακολούθηση των οχημάτων εξερεύνησης του πλανήτη Άρη, αλλά και τoν Γκλεν Γκρίνγουαλντ που μετέφερε τις αποκαλύψεις του Σνοούντεντ στον Γκάρντιαν.