Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013

ΞΑΝΑΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ : "ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΛΟΥΝ"(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)


ΤΑΧΑLIA: Ένα μάτσο κρετίνοι εθνικιστές, που ζουν ακόμη στο 1944, μαζεύτηκαν στη Μελβούρνη, πριν από 10 μέρες, ανέμισαν τις σημαίες της υποτιθέμενης "ενιαίας (σλαβικής) Μακεδονίας",  είπαν τις ανοησίες τους για τους "κακούς Έλληνες που σκλάβωσαν τη Θεσσαλονίκη" και ορκίστηκαν ..ψάλλοντας με συγκίνηση ότι θα την "απελευθερώσουν" και θα την αποδώσουν ξανά στον Σλαβομακεδονικό λαό (ο οποίος ήταν ανύπαρκτος ανά τους αιώνες στη Θεσσαλονίκη).
Όλα αυτά, με τους επιθετικούς χάρτες της "ενωμένης Μακεδονίας" τυπωμένους σε μπλουζάκια, ανάμεσα στα λιοντάρια της Βουλγαρικής δυναστείας, τον (Βούλγαρο) Γκότσε Ντέλτσεφ, πανό για την "μία Μακεδονία", που εξομοιώνει τους κατοίκους των ...Γρεβενών με αυτούς της Κρίβα Παλάνκα και άλλα γραφικά, τα οποία γνωρίζουν οι αναγνώστες του taxalia.
Και φυσικά σε περίοπτη θέση το εμετικό για τον 21ο αιώνα πανό,  "Solun will be the capital of Macedonia again", που δείχνει όλο το μεγαλείο του παραληρήματος των ακραίων αυτών πολεμοχαρών ηλιθίων.   ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ME TΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ :
undefined

undefinedundefined