Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ANTINEWS: ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΧΕΙΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙΡΟ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


Καταρρέει μέρα με την ημέρα η συγκυβέρνηση της Νέας Πασοκοκρατίας του (φον) Αντωνάκη και τα παπαγαλάκια άρχισαν να νιώθουν… ανασφάλειες. Πληθαίνουν, λοιπόν, στα φιλικά ΜΜΕ του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος οι φωνές αμφισβήτησης του κυβερνητικού… success story και οι προειδοποιήσεις ότι έρχεται οργή και Χρυσή Αυγή! Ιδού τι γράφει σχετικά ακόμα και το… σαμαρικότερο του Σαμαρά Antinews, που προειδοποιεί τον εκλεκτό του ότι έχει 6 μήνες καιρό να διορθώσει τα αδιόρθωτα, αλλιώς θα τον… κάψει η φωτιά και η λάβρα της Χρυσής Αυγής, κατ’ αρχάς στις ευρωεκλογές:

«Η οργή είναι παντού στην κοινωνία η οποία έχει φτάσει στα όριά της. Και είναι φυσιολογικό. Αν ο κόσμος δεν βρει τρόπο να εκτονωθεί έχει δύο επιλογές:  Ή να διαλύσει τη χώρα στην πρώτη διαδήλωση ή να μετατρέψει την οργή του σε υπομονή μέχρι τις εκλογές. Και τότε όλοι καταλαβαίνουμε τι θα συμβεί. Στροφή στα άκρα και κυρίως στα δήθεν αντισυστημικά κόμματα, επομένως στη Χρυσή Αυγή.
Ποσώς ενδιαφέρει τον πολίτη που καθόταν στην παραλία κι έπινε τον καφέ του και είδε ένα παιδί να σκοτώνεται, να διερευνήσει ποιος φταίει κι αν ήταν δυστύχημα. Θα εξοργιστεί με το σύστημα, με την κυβέρνηση, με τον υπουργό, με τους πολιτικούς και θα στραφεί αλλού. Ουδόλως τον ενδιαφέρει αν πέντε – δέκα στελέχη της Χρυσής Αυγής είναι αποβράσματα, άνθρωποι της νύχτας, πολέμιοι του χριστιανισμού, δωδεκαθεϊστές και στην τελική σκουπίδια του νεοναζισμού. Η οργή δεν έχει μάτια και αυτιά, ούτε και κρίση την ώρα της κάλπης. Και δυστυχώς τα λεγόμενα κόμματα του συνταγματικού τόξου δεν αντιλαμβάνονται ότι η φωτιά σιγοκαίει και θα τους κάψει, αρχής γενομένης από τις ευρωεκλογές.

Η παρούσα κυβέρνηση πρέπει να κάνει κάτι άμεσα αν δε θέλει να χάσει το παιχνίδι και να βάλει τη χώρα σε πολιτικές περιπέτειες, είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ είτε με τη Χρυσή Αυγή. Το έχουμε ξαναπεί. Πρέπει να δώσει ελπίδα στον κόσμο, διέξοδο, ανάσες πριν πνιγεί στα «σκουπίδια» της Μέρκελ που τα θεωρεί μάλιστα και επιτυχία.
Ουσιαστικά η κυβέρνηση έχει το πολύ έξι μήνες διορία για να αντιστρέψει το παιχνίδι και να καταλαγιάσει την οργή. Ουσιαστικά το πολιτικό σύστημα έχει λίγο χρόνο για να σταματήσει τον κατήφορο». ethnikismos.net