Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

«Βήμα»: Βαράει διάλυση το συνονθύλευμα Καμμένου - Μαζική φυγή προς την Χρυσή Αυγή που ενδυναμώνεται


Υπό διάλυση είναι το… αριστερο-δεξιο-κεντρώο μόρφωμα του Καμμένου (κι ας του δίνουν τεχνητές ανάσες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, με ποσοστά επιβίωσης…), σύμφωνα με το καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής».
Ιδού το σχετικό δημοσίευμα, με τίτλο «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε κρίση - Καμμένος στα… κάρβουνα»: «Σε υπαρξιακή κρίση βρίσκονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο πρόεδρός τους κ. Π. Καμμένος υφίσταται μεγάλη πίεση. Παρά την αντιμνημονιακή στάση του, οι δημοσκοπήσεις δεν εμφανίζουν δυναμική για το κόμμα του, ενώ στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής του ομάδας αναδεικνύεται η προβληματική κατάσταση τόσο για τη στρατηγική όσο και για μια σειρά ενέργειες. Την ίδια στιγμή διαπιστώνεται ότι τμήμα του κόμματος φλερτάρει πολιτικά με την ΝΔ και επιθυμεί να επαναπατρισθεί πολιτικά, αλλά υπό ορισμένες προϋποθέσεις, ενώ καταγράφονται και διαρροές προς τη Χρυσή Αυγή που ενδυναμώνεται…».
Να υπενθυμίσουμε, πως κατά τη διάρκεια της εσωκομματικής κρίσης του Δεκεμβρίου 2012 (με τις αποχωρήσεις βουλευτών και στελεχών), έγινε μέτρηση για τις διαθέσεις των ψηφοφόρων του συνονθυλεύματος του προέδρου Πάνου. Τους ετέθη η εξής ερώτηση: «αν δεν υπήρχαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ποιο κόμμα θα ψηφίζατε;». Ιδού και οι απαντήσεις: Χρυσή Αυγή οι μισοί (50%), ΣΥΡΙΖΑ το 30% και ΝΔ το 20%.

Μετά απ’ αυτό, κρίθηκε ότι δε συμφέρει το σύστημα η οριστική διάλυση του μορφώματος αυτού κι έτσι πήρε παράταση ζωής. Οι τίμιοι πατριώτες, όμως, που για τον α ή τον β λόγο ψήφισαν Καμμένο, τον παίρνουν σιγά-σιγά χαμπάρι και φεύγουν με γοργά πηδηματάκια. Μόλις του φύγουν και οι τελευταίοι, δε θα έχει πλέον λόγο ύπαρξης, θα διαλυθεί εξ’ ων συνετέθη και θα διαμοιραστεί η εναπομείνουσα εκλογική λεία του. Άντε και καλά σαράντα!
Εθνικισμός.net