Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

Ποιά δουλειά είχε ο εβραίος στο Πολυτεχνείο; Ισραηλινή ταυτότητα βρέθηκε στο Πολυτεχνείο!

 

 

Σ.Α: Αλήθεια γιατί δεν βρέθηκε κάποια Περουβιανή, Ισπανική, Αγγλική, Ρωσική ή άλλου κράτους ταυτότητα και βρέθηκε των φίλων μας των Εβραίων; 


Αληθεύει ότι συνελλήφθησαν Ισραηλινοί μέσα στο Πολυτεχνείο; 

Ποιος οργανώνει τον "αντιφασιστικό" αγώνα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη;

Πόσο κρετίνοι μας διοικούν;


Σκληρή κόντρα με ΣΥΡΙΖΑ έφερε η επιχείρηση στο Πολυτεχνείο

Πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ πυροδότησε η πρωινή επέμβαση της αστυνομίας στο Πολυτεχνείο, η οποία οδήγησε στον εντοπισμό πλήθους ευρημάτων.


Σκληρή κόντρα με ΣΥΡΙΖΑ έφερε η επιχείρηση στο Πολυτεχνείο
Οι προσαγωγές για τρεις από τους έξι προσαχθέντες μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς που συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί όπλων κι ένας εξ αυτών για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Οι άλλοι τρεις Έλληνες προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η επιχείρηση διεξήχθη με την παρουσία εκπροσώπου των δικαστικών αρχών ύστερα από καταγγελίες για τη διαμονή παράνομων μεταναστών και χρήση των χώρων του Πολυτεχνείου για την κατασκευή εκρηκτικών και εμπρηστικών μηχανισμών, όπως και για αποθήκευση μέσων που χρησιμοποιούνται σε επεισόδια κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων.

Σκληρή κόντρα με ΣΥΡΙΖΑ έφερε η επιχείρηση στο Πολυτεχνείο
Στο πλαίσιο των ερευνών, που πραγματοποιήθηκαν στους χώρους του πανεπιστήμιου, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατόν εξήντα κοντάρια, βαριοπούλα με ξύλινο κοντάρι, ένας κάλυκας όλμου, δοχείο με ποσότητα εύφλεκτου υγρού, επτά σπρέι πιπεριού, αντιασφυξιογόνες μάσκες και μάσκα του σκι, οκτώ κράνη, μία ταυτότητα ελληνικών αρχών για την οποία είχε δηλωθεί απώλεια, μία ταυτότητα Ισραήλ και μία γαλλική άδεια οδήγησης.
Από την αστυνομία επισημαίνεται ότι παραδόθηκαν προς χρήση στην Πρυτανεία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου χώροι οι οποίοι τελούσαν υπό κατάληψη εδώ και τριάντα χρόνια.
Προανάκριση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Αναλυτικά τα ευρήματα:
Σκληρή κόντρα με ΣΥΡΙΖΑ έφερε η επιχείρηση στο Πολυτεχνείο
  • 7 σπρέι πιπεριού
  • αντιασφυξιογόνες μάσκες και μάσκα του σκι
  • 160 κοντάρια και πλήθος από σημαίες
  • βαριοπούλα με ξύλινο κοντάρι μήκους 77 εκατοστών στο οποίο ήταν προσαρμοσμένο με μονωτική ταινία καλώδιο 85 εκατοστών
  • 8 κράνη
  • δοχείο με ποσότητα εύφλεκτου υγρού
  • κάλυκας όλμου
  • Επίσης, βρέθηκαν 3 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 1 σκληρός δίσκος και μία 1 φορητή συσκευή αποθήκευσης ( USB - stick), μία ταυτότητα Ελληνικών αρχών για την οποία είχε δηλωθεί απώλεια, μία ταυτότητα Ισραήλ και μία άδεια οδήγησης εκδοθείσα από Γαλλικές Αρχές.
  • ΠΗΓΗ: ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ