Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ....ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝΑΠΟ http://www.xryshaygh.com/:
Τρεις ώρες πριν την επίσημη έναρξη της συγκεντρώσεως ήδη εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές βρίσκονται στην Λεωφόρο Μεσογείων για την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Ήρωες των Ιμίων, παρά τις απαγορεύσεις του σταλινικού καθεστώτος των Τσίπρα - Καμμένου.

Το κράτος και το παρακράτος νόμιζαν ότι με την υπόγεια συνεργασία τους θα κατάφερναν να ματαιώσουν την μοναδική πατριωτική εκδήλωση προς τιμή των Τριών Ηρωικών Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού, οι οποίοι έπεσαν υπερασπιζόμενοι τα σύνορα της χώρας, που ακόμα και την ύπαρξή τους αγνοεί ο Τσίπρας.
Η εντυπωσιακή προσέλευση των Συναγωνιστών και των Συναγωνιστριών από αυτή κιόλας την ώρα στέλνει το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις πως η Χρυσή Αυγή δεν υποστέλλει την Σημαία και δεν υποχωρεί. Συνεχίζει τον Εθνικό Αγώνα και με το παρόν αντεθνικό καθεστώς των Μνημονίων. 


 http://www.xryshaygh.com/