Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

Στην Ισπανία απαγορεύτηκαν οι γυναίκες τροχονόμοι σε περιοχή που υπάρχει τζαμί!


ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΖΑΜΙ !!!
Aπο .liako.gr
Άιντε, και στα δικά μας!
Μόνο άνδρες τροχονόμοι θα κυκλοφορούν πλέον στην περιοχή Pere Garau της πόλης Πάλμα (πρωτεύουσας της Μαγιόρκα) που βρίσκεται το τζαμί. Η Dornier, η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την παραχώρηση, πήρε την απόφαση αυτή μετά από διάφορα επεισόδια κατά γυναικών. Γυναίκες εργαζόμενες δέχονταν προσβολές από μουσουλμάνους άνδρες οι οποίοι επισκέπτονταν το τζαμί, σύμφωνα με την εταιρεία.
Αρχικά αποφασίστηκε οι αστυνομικοί υπάλληλοι της τροχαίας να περιπολούν στους δρόμους των γειτονιών ανά δύο. Όμως, λόγω της έλλειψης προσωπικού τελικά αποφασίστηκε να αποσυρθούν οι γυναίκες τροχονόμοι.
Οι κατηγορίες αμφισβητήθηκαν από την Μουσουλμανική Ένωση των Βαλεαρίδων Νήσων. Σε καμία περίπτωση δεν ζητήθηκε από το δημοτικό συμβούλιο να αποσυρθούν οι γυναίκες τροχονόμοι, είπαν. Είναι σεβαστές οι γυναίκες και το έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.