Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ : ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΩΝ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ KOMMATA KAI ΜΜΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ.
Απο protothema.gr:
Στο πλευρό της Χρυσής Αυγής, στηρίζοντας ενέργειες μελών της, όπως αυτές στη Ραφήνα και το Μεσολόγγι, στέκονται οι Έλληνες μικροπωλητές, με επίσημη μάλιστα ανακοίνωση στο δικτυακό τους τόπο.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ΕΣΣΥΠΕ (Ενιαίο Συνδικάτο Σωματείων Υπαίθριων Πωλητών Ελλάδας), στην εν λόγω ανακοίνωση, «η ανάλγητη συγκυβέρνηση και το Κράτος της ατιμωρησίας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  για όλους εμάς τους υγιώς σκεπτόμενους μικροεμποράκους, βρίσκει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!».
Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Παρά τις συνεχείς(επί σειρά ετών) εκκλήσεις μας για πάταξη του παρεμπορίου, οι εγκάθετοι καρεκλοκέντητοι, σιωπούσαν ΩΘΩΝΤΑΣ στο θάνατο τους έλληνες βιοπαλαιστές μικροπωλητές δείχνοντας ΑΝΕΧΕΙΑ σε όλους αυτούς που με ένα σεντόνι καταπατούσαν όλους τους δρόμους της χώρας, ασκώντας παρεμπόριο με οφέλη δεκάδων δις ευρώ ετησίως».
Οι αυθόρμητες  "κινήσεις ΜΑΤ" μελών της Χρυσής Αυγής σε διάφορες Εμποροπανηγύρεις ανά την Επικράτεια μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους με την παρότρυνση !!! αυτή η δράση τους να επεκταθεί σε όλους τους υπαίθριους χώρους της χώρας (σχετικό έγγραφο θα σταλεί από το Φορέα μας προς τη Γραμματεία της Χρυσής Αυγής) Ποινικής Δικονομίας περί του νομίμου δικαιώματος του πολίτη ακόμα και να προβεί σε σύλληψη δράστη για αυτόφωρο πλημμέλημα, καθώς και τον συνδυασμό των άρθρων 259 και 15 του Ποινικού Κώδικα για τις ποινικές ευθύνες των οργάνων τους στα εγκλήματα της λαθρεμπορίας και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος».

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.