Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Η Χρυσή Αυγή θελει να αναστηλώσει το βεβηλωμένο άγαλμα του Ι.Μεταξά στην Κεφαλονιά(βίντεο)


Έτοιμοι να πάρουν στην κατοχή τους και να αναστηλώσουν το βεβηλωμένο και παρατημένο στην τύχη του άγαλμα του Ιωάννη Μεταξά στην Κεφαλονιά εμφανίζονται τα μέλη της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλονιά.

Την περασμένη Δευτέρα, σύμφωνα με το inKefalonia.gr, ο επικεφαλής της οργάνωσης στο νησί πήγε στο δημαρχείο και κατέθεσε αίτημα στον κ. Αλέξανδρο Παρίση, για την παραχώρηση του αγάλματος, την αποκατάσταση, συντήρηση και φύλαξή του σε ιδιόκτητο χώρο. 

Στην αίτησή τους τα μέλη της Χρυσής Αυγής Κεφαλονιάς ανέφεραν:  «Κύριε Δήμαρχε και λοιπά μέλη του Δ.Σ., αιτούμεθα την παραχώρηση του αγάλματος του αείμνηστου Εθνάρχη μας Ιωάννη Μεταξά, που επί τριάντα χρόνια βρίσκεται πεταμένο και μερικώς κατεστραμμένο, ενώ παράλληλα φθείρεται ασυντήρητο κι εκτεθειμένο στα στοιχεία της φύσης, σε χώρο της δικαιοδοσίας σας στην περιοχή του Κουτάβου στο Αργοστόλι, προκειμένου να προχωρήσουμε, με δικά μας έξοδα, στη συντήρηση, αποκατάσταση και φύλαξή του σε ιδιόκτητο στεγασμένο χώρο μας, μέχρι να λάβετε απόφαση για την επανατοποθέτησή του στην αρχική του θέση, στην πλατεία του Αργοστολίου, διορθώνοντας έτσι ένα μεγάλο ιστορικό ατόπημα και αποκαθιστώντας την τιμή της Κεφαλονιάς και των Κεφαλλονιτών».

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.