Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ανθέλληνες εμπαίζουν τον Γέροντα Παΐσιο στο Facebook....Καταδικάζουμε την προκλητική συμπεριφορά των εμπνευστών της σελίδας και κάνουμε όλοι αναφορά προκειμένου να διαγραφεί

Οργή προκαλεί μια σελίδα που δημιούργησαν επιτήδειοι στο Facebook και εμπαίζουν τον Γέροντα Παΐσιο, μια από τις πιο φωτισμένες αγίες μορφές της Εκκλησίας μας, των τελευταίων δεκαετιών.

Οι εμπνευστές της σελίδας «ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ / ELDER PASTITSIOS» δεν διστάζουν, με άλλοθι το «χιούμορ», να προκαλούν σε καθημερινή βάση την Ορθοδοξία με άθλια posts.

Εμετικό είναι και το avatar, η κεντρική εικόνα που έχουν δημιουργήσει για την σελίδα τους, όπου έχουν κάνει photoshop μια φωτογραφία του Γέροντα!


Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η εν λόγω σελίδα μετρά ήδη 5.499 μέλη...
Ωστόσο δεν είναι ποτέ δυνατόν κάποιοι που αποτελούν την ισχνή μειοψηφία να προκαλούν το θρησκευτικό αίσθημα του 95% του ελληνικού λαού!

Ακόμη κι αν κάποιος βλέπει με επιφύλαξη το βίο του Γέροντα Παϊσίου, δεν δικαιούται να παίζει με την πίστη του κάθε Χριστιανού, που στην ώρα της κρίσης που διανύουμε, στρέφεται στην Εκκλησία για να πάρει κουράγιο και δύναμη.

Για το λόγο αυτό καλούμε τους αναγνώστες να κάνουν αναφορά στην εν λόγω προκλητική σελίδα ώστε να διαγραφεί μια για πάντα από το Facebook.

Το link της σελίδας είναι:
https://www.facebook.com/gerontas.pastitsios?ref=stream.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ:
Πάμε στην εν λόγω σελίδα, κάτω από την φώτο και δεξιά, δίπλα στην λέξη ''μήνυμα'' υπάρχει ένα βελάκι που δείχνει προς τα κάτω. Πατάμε το βελάκι. πάμε στο ''αναφέρετε την σελίδα'', 

και ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ:
1) ρητορική μίσους
2) Επιλέγουμε τύπο, στοχοποιεί θρησκευτική ομάδα!
3) αναφορά στο facebook. 
***********************

http://www.eglimatikotita.gr/

3 σχόλια:

 1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΣΗΧΑΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΓΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.ΑΞΙΟΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. την τυφλα σας φασίστες που πιστεύετε σε ζόμπι. μεχρι ελεί φτανει το μυαλό σας. το ποιό??? αχαχαχα!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αντε πνιξου ρε γελοιε που ουτε ιερο ουτε οσιο εχεις

   Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.