Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ!


Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ

Τα μυστικά γκάλοπ που έχουν στην διάθεση τους τα κόμματα, φέρνουν τη Χρυσή Αυγή δεύτερη πολιτική δύναμη πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ και με διαρκώς ανοδικές τάσεις.

Τα γκάλοπ αυτά συνταράσσουν συθέμελα τα κόμματα, κυρίως διότι η Χρυσή Αυγή θεωρείται ανεξέλεγκτος για το πολιτικό σύστημα χώρος. Μεγάλο μέρος του λαού φαίνεται ότι έχει βρει διέξοδο λύση την Χρυσή Αυγή, προκειμένου να εκφράσει την αντίδρασή του. Η συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης αντιτίθεται με σφοδρότητα στο κατεστημένο πολιτικό σύστημα και τις εκφάνσεις του και θεωρεί ότι η Χρυσή Αυγή προσωποποιεί την λαϊκή οργή και αγανάκτηση. Μάλιστα, έρχονται πιο κοντά στην Χρυσή Αυγή όσο βλέπουν ότι το πολιτικό σύστημα αφιονίζεται και καταδικάζει σύσσωμο οποιαδήποτε πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής. Όπως έκανε με την κοινωνική προσφορά του κόμματος προς τους έχοντας ανάγκη Έλληνες:
το πολιτικό σύστημα και κυρίως τα κόμματα της αριστεράς προσπάθησαν να προσδώσουν ρατσιστική χροιά στην πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής, επειδή η προσφορά της περιοριζόταν μόνον σε Έλληνες και όχι αλλοδαπούς!

Η προχθεσινή ενέργεια μελών της Χρυσής Αυγής να αναποδογυρίσουν πάγκους παράνομων πλανόδιων μικροπωλητών σε πανηγύρι της Ραφήνας, συνάντησε την καθολική αντίδραση του πολιτικού συστήματος, το οποίο χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή «παρακράτος»! Οι συζητήσεις, για το αν και κατά πόσο η Πολιτεία εφαρμόζει τους νόμους και ελέγχει την νομιμότητα εμπόρων και εμπορευμάτων, μπήκαν στο περιθώριο, μπροστά στην συντονισμένη επίθεση, «δεξιών» και «αριστερών», σε βάρος της ενέργειας των μελών της Χρυσής Αυγής.

Έτσι, σιγά-σιγά ξαναβγαίνουν από το ...συρτάρι οι συζητήσεις ώστε να βρεθεί η φόρμουλα να τεθεί εκτός νόμου και εκτός βουλής η χρυσή Αυγή.

Να θυμίσουμε ότι στο θέμα έχει ήδη αναφερθεί ο μεγαλοτραπεζίτης Μπαρόζο, ζητώντας «εάν χρειαστεί να τεθεί ακόμα και εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή». Συγκεκριμένα τόνισε ότι "Η Κομισιόν δε θα διστάσει να αναλάβει δράση εναντίον όσων παραβιάζουν τα ανθρώπινα και θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους μηχανισμούς που διαθέτουμε».

Makeleio.gr

1 σχόλιο:

  1. ...δεν θα προλαβετε κωλοπαιδαραδες μασωνοι....δεν θα προλαβετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.