Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

KAI O ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΝ ΜΠΕΝΤΙΤ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


KAI TO "ΦΙΛΑΡΑΚΙ" ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ "ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΝΤΑΝΙ" ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΚΟΝ ΜΠΕΝΤΙΤ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 
Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Δριμύτατη επίθεση εξαπέλυσε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο ηγέτης των Ευρωπαίων Πρασίνων, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ κατά της Χρυσής Αυγής και ζήτησε την άρση της ασυλίας των βουλευτών του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου για τα πρόσφατα επεισόδια.

Ο «Κόκκινος Ντάνι» αναφέρθηκε στα περιστατικά βίας στην Ελλάδα, τονίζοντας «υπάρχουν ακόμη και βουλευτές της ακροδεξιάς που συμμετείχαν σε αυτές τις πράξεις βίας. Αυτό σημαίνει ότι καταδιώκουν μετανάστες», είπε και πρόσθεσε: «Ζητάμε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να παρέμβει στην κυβέρνηση και αν γίνει κάτι τέτοιο να ασκήσει πίεση ώστε να αρθεί η ασυλία κάποιων βουλευτών της ακροδεξιάς που έχουν συμμετάσχει σε αυτές τις ενέργειες και να διωχθούν δικαστικά».
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.