Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Μιχαλολιάκος: Κανένας Χρυσαυγίτης στο καφενείο και το γυμναστήριο της Βουλής ...για να μην πέσουν τίποτα χαστούκια πάλι.


Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος απαγόρευσε στους βουλευτές τους να πηγαίνουν τόσο στο καφενείο, όσο και στο γυμναστήριο της Βουλής προκειμένου να μην βρεθούν σε κάποιο «εκρηκτικό» τετ-α-τετ, όπως το τηλεοπτικό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη και τις Λιάνα Κανέλλη και Ρένα Δούρου.

Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα ο Νίκος Μιχαλολιάκος τόνισε «υπάρχει εντολή και συμφωνία και αποδοχή της προτάσεως μου από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής πως θα πρέπει να αποφεύγουμε τις ενδεχόμενες προκλήσεις που θα επιχειρηθούν από συναδέλφους άλλων κομμάτων με στόχο να μας πλήξουν. Γι αυτό το λόγο θα κινούμαστε μόνο στους χώρους μας, στον πρώτο όροφο της Βουλής. Στα γραφεία μας, που για εμάς είναι χώροι ουσιαστικής εργασίας.

Κάποιοι θα ήθελαν πολύ να μας βλέπουν να ανεβοκατεβαίνουμε τους ορόφους και να χαστουκίζουμε τους πάντες. Λυπάμαι, αλλά θα τους απογοητεύσουμε. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη».

Σχόλιο : Κύριε Μιχαλολιάκο έχετε δίκιο, δεν είναι λύση να τους πάρετε όλους με τα χαστούκια , αλλά αν πέσει και κανένα χαστούκι δεν θα χαλάσει τον κόσμο , ίσα ίσα θα κερδίσετε και άλλους υποστηρικτές.

1 σχόλιο:

  1. ΔΩΣΕ ΗΛΙΑ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΗΜΟΥΣ ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ!!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΟΝΗΜΟΥΣ ΚΑΤΙΚΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.