Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ισόβια στον Αλβανό φονιά του περιπτερά στο Πέραμα Ιωαννίνων


Μετά από 6 χρόνια αποδόθηκε δικαιοσύνη για το φρικτό έγκλημα στο Πέραμα Ιωαννίνων
Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το μικτό ορκωτό Δικαστήριο της Πρέβεζας σε 24χρονο Αλβανό για την άγρια δολοφονία περιπτερά στο Πέραμα Ιωαννίνων στις 30 Ιουνίου του 2006. Ο δράστης αναζητούνταν από τις Αρχές από το 2006, οι οποίες 6 χρόνια μετά, τον περασμένο Μάρτιο, τον συνέλαβαν στην Κακαβιά.
Κατά το έλεγχο διαβατηρίων στα σύνορα, διαπιστώθηκε από αστυνομικούς, ότι σε βάρος του 24χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ιωαννίνων για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία.
Άμεσα συνελήφθη και πρόσφατα καταδικάστηκε σε ισόβια. Ο 24χρονος σήμερα (τότε 18χρονος) δράστης, είχε και συνεργό, ο οποίος όμως αναζητείται ακόμη. Το πιο απίστευτο όμως είναι το θράσος του νεαρού Αλβανού ο οποίος ενώ είχε διαπράξει την δολοφονία προσπάθησε να εισέρθει στην χώρα μας με νόμιμο τρόπο μη φοβούμενος την σύλληψη του.
Υπενθυμίζεται, ότι η άγρια δολοφονία του 40χρονου περιπτερά στο Πέραμα, το καλοκαίρι του 2006, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο άτυχος άνδρας είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές και χτυπήματα στο κεφάλι από τους δύο αλλοδαπούς στο περίπτερό του πάνω στην Εθνική Οδό στην είσοδο του Περάματος...
Το βράδυ της δολοφονίας, είχε κλείσει το περίπτερο λίγο πριν τα μεσάνυχτα και στη συνέχεια μυστηριωδώς εξαφανίστηκε.
Την επομένη μια γυναίκα εντόπισε το πτώμα κοντά στο νεκροταφείο του Περάματος. Οι δράστες του είχαν αρπάξει την είσπραξη της ημέρας και το αυτοκίνητο, με το οποίο εξαφανίστηκαν.
Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται πόσο λίγο αξίζει η ζωή ενός Έλληνα βιοπαλαιστή στα μάτια των νεοταξικών λαθροεισβολέων, για την μνήμη του οποίου κανένας οργανισμός ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή πολιτικό κόμμα της προοδευτικής αριστεράς  δεν ασχολήθηκε ποτέ. Βλέπετε δεν ήταν αλλοδαπός…..

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.