Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Βόμβα : Πολιτικός της σημερινής βουλής βρέθηκε με 100 κιλά χρυσό;;


Αποκλειστικές πληροφορίες του spirospero.gr που ζητούν απαντήσεις... και έπεται η συνέχεια
Πληροφορίες για είδηση μεγάλη, αν επιβεβαιωθούν- που θα επιβεβαιωθούν- εάν δεν ταφεί καθ' οδόν το θέμα.
Οι πληροφορίες από έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι εδώ και τρείς, περίπου, μήνες στελέχη του ΣΔΟΕ στην έρευνα, που διεξάγουν για 500 πολιτικά πρόσωπα και ιδιαίτερα για πολιτικά πρόσωπα που είναι αναμεμειγμένα με την αμαρτωλή Siemens, είτε με συμβάσεις, είτε με δωράκια, έπεσαν πάνω σε μεγάλο λαυράκι.
Εντόπισαν πρωτοκλασάτο πολιτικό πρόσωπο να έχει στην κατοχή του 100 κιλά χρυσό (καλά διαβάσατε). Σήμανε συναγερμός και διατάχθηκε «περεταίρω μυστική έρευνα».
Το πολιτικό αυτό πρόσωπο που έχει ξανααπασχολήσει με μεταφορά μεγάλου χρηματικού ποσού, αναστατώθηκε και έκρινε ότι στις επερχόμενες εκλογές (που έγιναν στις 17 Ιουνίου) πρέπει οπωσδήποτε να επανεκλεγεί για να διατηρήσει τη βουλευτική ασυλία.
Συνεργάστηκε με άλλο κόμμα και εξελέγη βουλευτής, αλλά τα φτερά του πολιτικού προσώπου είναι πολύ πεσμένα. Το κόμμα δεν αξιοποίησε πουθενά το εν λόγω μεγάλο πολιτικό πρόσωπο.
Οι ίδιες πηγές, μου έλεγαν, ότι «έγιναν προσπάθειες για να ταφεί το θέμα», αλλά τα στελέχη του ΣΔΟΕ είναι ανένδοτα και συνεχίζουν την έρευνα.
Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να γράψω κάτι περισσότερο. Και αυτά που έγραψα, τα έγραψα για να προκαλέσω την επιβεβαίωση ή τη διάψευση των αρμοδίων.
Ερωτώ: Είναι αληθινές αυτές οι πληροφορίες;
Και έπεται – στην ώρα τους- συνέχεια...

Ποιός είναι ,η ... ποιά είναι άραγε ;;;

4 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.