Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Εκρηκτική η άνοδος των λαθρομεταναστών για το 2012


Ως μέγα παραμύθι τελικά αποδεικνύεται η θεωρία πως η οικονομική κρίση στην Ελλάδα διώχνει τους λαθρομετανάστες από τη χώρα, ή τουλάχιστον αποθαρρύνει άλλους να συρρέουν στα "σύνορα".

Έτσι και σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης εκρηκτική άνοδο εμφανίζουν οι αριθμοί, για το πρώτο 5μηνο του 2012 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2011, των παράνομων μεταναστών οι οποίοι με συνοπτικές διαδικασίας περνούν το τυπικό πλην όμως άνευ άλλης ουσιαστικής ή πρακτικής σημασίας του ορίου των ελληνικών συνόρων.

Έτσι και σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ το πρώτο 5μηνο του 2012 συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα 35.821 άτομα έναντι 30.231 το αντίστοιχο διάστημα του 2011.

Πιο συγκεκριμένα από την ελληνοαλβανική διαχωριστική γραμμή εισήλθαν 5172 λαθραίοι μετανάστες, από την αντίστοιχη γραμμή μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας εισήλθαν 15.878 λαθραίοι μετανάστες και από διάφορες άλλες «πύλες» εισόδου 12.746 λαθραίοι μετανάστες.


Σε ότι αφορά τώρα τις απελάσεις ή επαναπροωθήσεις για το πρώτο 5μηνο του 2012, αυτές κινήθηκαν στον…
αστρονομικό αριθμό των 6.081 ατόμων. Αν από αυτούς αφαιρεθούν 2147 άτομα τα οποία απελάθηκαν σε Αλβανία (1937) και Βουλγαρία (210) –και τα οποία ενδεχομένως να έχουν ήδη εισέλθει ξανά στη χώρα, τότε ο ουσιαστικός αριθμός των απελάθέντων μειώνεται μόλις στα 3934 άτομα. 


Κάθε χρόνο στατιστικά αποστέλλονται και η Ελλάδα «υποδέχεται» περί τους 100.000 λαθραίους επίδοξους εποίκους.

Δεδομένων των καταθλιπτικών στοιχείων για τη δημογραφία των αυτοχθόνων κατοίκων τα οποία σύμφωνα με την τελευταία απογραφή δείχνουν μείωση πληθυσμού κατά 1 εκατ. σε σχέση με την προηγούμενη δεκαετία, αλλά και την παντελή αδιαφορία του κράτους γίνεται εύκολα αντιληπτό πως τουλάχιστον ο λαός που φέρει το όνομα Έλληνες βρίσκεται σε διαδικασία αντικατάστασης από διάφορες άλλες εθνικότητες και οι οποίες αργά ή γρήγορα θα αναλάβουν τα ηνία της συγκεκριμένης «χώρας».

Ήδη και βάση των πρώτων εκτιμήσεων της απογραφής του 2012 οι ξένοι "νόμιμοι" -αυτοί δηλαδή που καταμετρήθηκαν- φτάνουν το 1.300.000 εποίκων ενώ στον αριθμό αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται οι παράνομοι αυτοί δηλαδή που δεν κατάφεραν τα κλιμάκια της ΕΛΣΤΑΤ να τους απογράψουν.

Αυτός άλλωστε είναι και ο απώτερος στόχος των διεθνών κέντρων που συντονίζουν, σχεδιάζουν και προωθούν το συγκεκριμένο καθεστώς –και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ο σχεδιασμός τους εξελίσσεται με απόλυτη επιτυχία- και πάντα βέβαια με την αμέριστη βοήθεια ντόπιων πρακτόρων.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.