Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Οι Ν. Μαζιώτης και Π. Ρούπα είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ! ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.



Αυτά, μόνο στην χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα συμβαίνουν: Αποφυλάκισαν τα κατηγορούμενα για βαριά κακουργήματα, όπως απόπειρες ανθρωποκτονιών πολλών ανθρώπων, δεκάδες επιθέσεις όπως αυτή με ρουκέτα RPG-7 κατά της αμερικανικής πρεσβείας, τα κορυφαία στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης, Επαναστατικός Αγώνας, Νίκο Μαζιώτη και την συντρόφό του Παναγιώτα Ρούπα και βέβαια αυτοί ... εξαφανίστηκαν! Οι Ν. Μαζιώτης και Π. Ρούπα είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά τη λήξη του 18μηνου της προφυλάκισής τους. Τώρα, γιατί κατηγορούμενοι με τόσο βαριά αδικήματα και γιατί μια τόσο σοβαρή υπόθεση δεν έγινε δυνατό να εκδικαστεί μέσα σε ένα 18μηνο, αυτό πλέον ξεφεύγει από τον λογική! Όπως επίσης και γιατί δεν τους παρακολουθούσαν στενά μετά την αποφυλάκισή τους.

Για να καταλάβουμε πόσο "σκληροί" ήταν οι όροι αποφυλάκισής τους, έπρεπε να εμφανίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στο ... Α.Τ. Εξαρχείων. Τελευταία φορα αναφέρουν οι πληροφορίες εμφανίστηκαν λίογ πριν τις εκλογές του Ιουνίου

Οι δύο κατηγορούμενοι δεν έχουν εμφανιστεί στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του δικαστηρίου – η δεύτερη την Τρίτη - ενώ δεν έδωσαν και το παρών την 1η του μηνός στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων ως όφειλαν από τους περιοριστικούς όρους που τους είχαν επιβληθεί μετά την αποφυλάκισή τους.

Κατόπιν αυτού, εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης, αλλά τα ερωτήματα είναι πολλά για την υπόθεση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.