Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Δηλώσεις πρόκληση από Κρεμαστινό & Γεωργιάδη

Σε δηλώσεις πρόκληση προς τον Ελληνικό Λαό προέβη ο  βουλευτής Δωδεκανήσων του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κρεμαστινός. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής, με την οποία χαρακτήρισε γελοιότητες τις μειώσεις που έχουν γίνει στις βουλευτικές αποζημιώσεις, ζητώντας να επανέλθουν στα παλιότερα τους επίπεδα. Οι δηλώσεις αυτές έρχονται μία μέρα μετά την πρόκληση της Κουντουρά, των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», η οποία είπε ότι «η βουλευτική αποζημίωση δεν της φτάνει ούτε για ζήτω».
Με τα παραπάνω βρέθηκε πλήρως σύμφωνος, φυσικά, και ο βουλευτής της ΝΔ (πλέον…), Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε σχόλιο στο twitter του έγραψε «οφείλω δημοσίως να εκφράσω την κατά το 100% συμφωνία μου με την επιστολή του κ. Κρεμαστινού στον Πρόεδρο της Βουλής», δείχνοντας ότι αυτός, όπως και οι υπόλοιποι δεν έχουν καμμία επαφή με την Ελληνική πραγματικότητα.
Ο Κρεμαστινός στην επιστολή του, μάλιστα, κάνει λόγο για βουλευτές «οικονομικά εξαθλιωμένους», λόγια που μόνο τραγέλαφο μπορούν να προκαλέσουν στον δοκιμαζόμενο, από τα μέτρα που αυτοί ψηφίζουν, Ελληνικό Λαό. Εμείς από την πλευρά μας θα ξεκινήσουμε έρανο «αγάπης», μεταξύ των βουλευτών μας, για να βοηθήσουμε τους «οικονομικά εξαθλιωμένους βουλευτές» των κομμάτων της κλεπτοκρατίας.
http://www.xryshaygh.com/index.php/home 

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.