Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Η ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΩΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ.



-Απέτυχε η πρώτη επιχείρηση για ανακατάληψη του πρώην ορφανοτροφείου «Μέγας Αλέξανδρος» από τους αντιεξουσιαστές..

-Τα περισσότερα άτομα που προσήχθησαν είναι μετά από καταγγελίες αναρχικών ομάδων για προγενέστερες επιθέσεις σε βάρος τους.

Τις τελευταίες ώρες λαμβάνει χώρα η μεγαλύτερη σε κλίμακα επιχείρηση στην Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια, με στόχους ποινικούς που διώκονται για κακουργήματα, χρησιμοποιούσαν όμως καταλήψεις “αντεξουσιαστών” ως στέκια. Οι προσαγωγές εως αυτή την στιγμή είναι 37 ενώ φαίνεται ότι οι 25 τουλάχιστον θα μετατραπούν σε συλλήψεις. Πρωτοφανής αριθμός.

Η υπόθεση σε μικρό μέρος της συνδέεται με τις δύο συλλήψεις για το φονικό στην Αγ. Νάπα και ευρήματα που βρέθηκαν στους τόπους των συλλήψεων. Σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση έχει σχέση και με τις πρόσφατες συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ.
Τα περισσότερα άτομα που προσήχθησαν είναι μετά από καταγγελίες αναρχικών ομάδων για προγενέστερες επιθέσεις σε βάρος τους.
Τα άτομα κατηογορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκρήξεις, αρπαγές, βαριές σωματικές βλάβες, και διακεκριμένες κλοπές.
Υπενθυμίζεται οτι νωρίτερα πραγματοποιήθηκε επιχείρηση για την ανακατάληψη του κτηρίου του πρώην ορφανοτροφείου «Μέγας Αλέξανδρος», επί της οδού Γρ. Λαμπράκη στην Τούμπα.
Το κτήριο είναι ιδιοκτησίας του υπουργείου Υγείας, αλλά εδώ και πολλά χρόνια έχει εγκαταλειφθεί και τα τελευταία έξι χρόνια τελεί υπό κατάληψη από ομάδες αντεξουσιαστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.