Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΑΝ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.


ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟ 7% ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Διαβάζουμε απο την ιστοσελίδα iefimerida:
Αποφασισμένοι να στήσουν ένα ανάχωμα απέναντι στην έξαρση της εθνικιστικής βίας και τις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον μεταναστών είναι οι φορείς και οι πολίτες των Χανίων οι οποίοι συγκρότησαν την «Αντιφασιστική Πρωτοβουλία».
Πρόσφατα, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνέλευση της «Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας» με τη συμμετοχή εκπροσώπων Σωματείων – Συλλογικοτήτων και πολιτών που καταδίκασαν απερίφραστα τις δολοφονικές επιθέσεις κατά των τριών μεταναστών συμπολιτών τους.
Παράλληλα στην ανακοίνωση που δημοσιεύει το prismanews.gr, σημειώνεται:
«Εκτιμούμε ότι αυτές οι επιθέσεις είναι κομμάτι των επιθέσεων που συμβαίνουν σε όλη τη χώρα, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μάη, που έδωσε σχεδόν 7% στη ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Διατρανώνουμε την αντίθεσή μας και την αποφασιστικότητα μας να μην αφήσουμε αυτή τη ναζιστική συμμορία να σκορπά, με την κάλυψη της ΕΛΑΣ, τον τρόμο στους δρόμους της πόλης.
Δεν θα αφήσουμε να συμβούν θάνατοι ή άλλοι μόνιμοι και μη τραυματισμοί συμπολιτών μας. Δεν θα επιτρέψουμε να στερήσουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες παιδείας – υγείας σε κανένα συμπολίτη μας. Καλούμε όλους τους κοινωνικούς φορείς, τους εργαζόμενους και τη νεολαία της πόλης να στηρίξουν την Αντιφασιστική Πρωτοβουλία».

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.