Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής απο αναρχοαριστερούς και δωροδοκία...με αγγουροντομάτες


Οι γνωστοί αναρχοαριστεροί αλληλέγγυοι των λαθρομεταναστών εξωκοινοβουλευτικοί και εσωκοινοβουλευτικοί ξαναχτύπησαν .Σε "γιορτή αλληλεγγύης" στο Ρέθυμνο έγινε διανομή λαχανικών  και κήρυγμα μίσους κατά της Χρυσής Αυγής.
Διαβάζουμε απο το newsbeast:
Γιορτή αλληλεγγύης πραγματοποιείται σήμερα( χθες ) στο Ρέθυμνο και εκεί θα διανεμηθούν έξι τόνοι λαχανικών. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Μικρασιατών και αυτό που θα συζητηθεί είναι η κρίση αλλά και η ενίσχυση των φτωχών και αδύνατων οικογενειών της τοπικής κοινωνίας.

Στην ανακοίνωσή της, η Ανοιχτή Συνέλευση καλεί τους κατοίκους του Ρεθύμνου να «κλείσουν την πόρτα» στους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής και τόνισαν χαρακτηριστικά: «οι θαυμαστές αυτών που σκότωσαν τους παππούδες μας, παριστάνουν τους πονόψυχους».

Παρατίθεται η ανακοίνωση:

Ανάμεσα σε διάφορους, θεσμικούς και μη, υποκριτές που αυτοαποκαλούνται “αλληλέγγυοι” υπάρχει και η συμμορία της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής. Οι θαυμαστές αυτών που σκότωσαν τους παππούδες μας, παριστάνουν τους πονόψυχους. Θα μας χτυπήσουν την πόρτα και θα μας κάνουν τους καλούς και τους πρόθυμους να μας βοηθήσουν. Και αν τους επιτρέψουμε να μπουν δε θα αργήσουν να μας ζητήσουν ανταλλάγματα. Ας τους κλείσουμε την πόρτα.

Η αληθινή αλληλεγγύη δείχνεται από αυτούς που ούτε λένε ποιοι είναι, ούτε εξυπηρετούν κάποιον ιδιοτελή σκοπό. Έτσι και σήμερα, ένας παραγωγός από την Ιεράπετρα διαθέτει έξι τόνους αγγουροντομάτες για τους ανθρώπους που τα χρειάζονται. Και ας κρατήσουμε υπόψη μας ότι αυτή η κίνηση δεν είναι πράξη φιλανθρωπίας ή ελεημοσύνης.

Η αληθινή αλληλεγγύη δεν κοιτάει ούτε έθνος, ούτε θρησκεία, ούτε φυλή, αλλά ξεπερνά τους τεχνητούς διαχωρισμούς μεταξύ ντόπιων και μεταναστών. Την κοινωνία που θέλουμε, την κοινωνία της χειραφέτησης και της αλληλεγγύης εμείς πρέπει να τη χτίσουμε. Όχι κάποιοι άλλοι, εμείς».

ΣΧΟΛΙΟ : ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ & ΣΙΑ ...ΤΙΣ ΑΓΓΟΥΡΟΝΤΟΜΑΤΕΣ ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ

3 σχόλια:

  1. Σε ανώμαλους ομοϊδεάτες τους θα μοίρασαν τα αγγούρια οι αναρχοαριστεροί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχουμε εχθρούς στην Ελλάδα.
    Οι μόνοι εχθροί της Ελλάδας είναι οι αριστεροί, αναρχοκομμουνιστοσυμορίτες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι προαιώνιες κοσμοθεωρίες είναι δύο.
    Εθνικοσοσιαλισμός και κομμουνισμός.
    Η πρώτη είναι η αλήθεια!
    Το λιβάνι και ο διάβολος δεν ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.