Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΕΜΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ, ΕΝΩ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ... ΛΑΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.



ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ


«Σε μια εποχή, που οι κατακτήσεις των λαών, δέχονται μια σκληρή, ολομέτωπη επίθεση για να διασωθούν τα κέρδη των λίγων, οι γνωστοί εθνικιστικοί κύκλοι, «ένθεν κακείθεν», προσπαθούν να πυροδοτήσουν ένα κλίμα εθνικιστικής έξαρσης, δημιουργώντας προβλήματα στην ειρηνική συμβίωση των κατοίκων της Θράκης» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την επίσκεψη του ηγέτη της τουρκικής εθνικιστικής οργάνωσης «Γκρίζοι Λύκοι», κάνοντας λόγο για προπαγάνδα εις βάρος του λαού της Θράκης.
«Σ’ αυτό το πλαίσιο κινήθηκε η επίσκεψη στελέχους εθνικιστικής τουρκικής οργάνωσης «Γκρίζοι Λύκοι» στην περιοχή μας, όσο και η αντίδραση των ντόπιων εθνικιστών ομάδων, με σκοπό να αποπροσανατολίσουν το λαό από τα πραγματικά προβλήματα του.
Πέρασε όμως ο καιρός που ο λαός της Θράκης, έπεφτε θύμα τέτοιου είδους προπαγάνδας. Θα συνεχίσει τον αγώνα του ενωμένος ενάντια στους αληθινούς εχθρούς του, μαζί με την αριστερά που πάντα παρούσα, είναι σήμερα ισχυρή και πανέτοιμη να υπερασπιστεί και να εγγυηθεί τη δημοκρατία και τη συμφιλίωση των λαών» καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.