Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Μπορούμε να κάνουμε την διαφορά... Αλληλεγγύη στους Έλληνες!


Η Χρυσή Αυγή δεν συνηθίζει να ξεστομίζει μεγαλοστομίες. Ό,τι έχει πει το ΄χει κάνει πράξη. Και σήμερα μια ακόμη δέσμευσή της, στο συμβόλαιο τιμής που έχει συνάψει με τον Ελληνικό Λαό, έγινε πράξη. Με σεβασμό στους συνανθρώπους μας στα Άνω Λιόσια που χρειάζονται την βοήθειά μας, και πλήθος κόσμου έγιναν τα εγκαίνια του "1ου καταστήματος κοινωνικής αλληλεγγύης, με είδη πρώτης ανάγκης ΜΟΝΟ για ΈΛΛΗΝΕΣ."

Την τελετή του Αγιασμού πραγματοποίησε ο Παπα-Λιάς, ενώ στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν και έκαναν σύντομο χαιρετισμό ο Βουλευτής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Β΄Αθήνας κ. Η. Παναγιώταρος και ο Βουλευτής Επικρατείας ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κ. Χ. ΠΑΠΠΑΣ. :


Χ. ΠΑΠΠΑΣ: "Το «Κατάστημα Αλληλεγγύης» άνοιξε τις πόρτες του ώστε να βοηθήσει όσους συμπολίτες μας πραγματικά το έχουν ανάγκη. Για εμάς αυτό ήταν καθήκον μας. Στήθηκε με τη βοήθεια πολλών συνανθρώπων μας και πολλών συναγωνιστών της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων και για να διατηρηθεί θέλει τη συνεργασία όλων μας. Ο καθένας μας στο μέτρο των δυνατοτήτων που μπορεί να βοηθήσει."

Στην ομιλία του ο Ηλίας Παναγιώταρος εξέφρασε τον πολιτικό θυμό του προς τα κόμματα του συστήματος για την κατάντια που έχουν φτάσει την Ελληνική κοινωνία  με τις εθνοπροδοτικές τους επιλογές, και για την έναρξη της Πανελλαδικής δράσης, τονίζοντας ότι «μακάρι να μην υπήρχε η ανάγκη για την ίδρυσή της, αλλά όσο υπάρχουν Έλληνες που μας χρειάζονται εμείς θα είμαστε στο πλευρό τους».


Και συνέχισε λέγοντας: «Σκοπός της δημιουργίας του "Καταστήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης" είναι η κάλυψη των πρωτογενών αναγκών επιβίωσης (σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης) σε Έλληνες που τα χρειάζονται ενώ τα προϊόντα θα παρέχονται δωρεάν. Στόχος μας είναι να καλύψουμε όσες περισσότερες πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες και ανήμπορους μπορούμε. Γνωρίζουμε ότι το εγχείρημα είναι δύσκολο, είναι ωστόσο επιβεβλημένο. Οι ανάγκες είναι πολλές και οι συνθήκες δύσκολες. Η βοήθειά σας σε αυτή τη χρονική συγκυρία, είναι περισσότερο απαραίτητη από ποτέ.»

Η ομιλία του Βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου ήταν φωνή αφύπνισης για τους Έλληνες, τονίζοντας ότι "οι υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια των πολιτικών όχι μόνο δεν θα υλοποιηθούν αλλά τα νέα μέτρα που θα πάρουν θα έχουν σαν αποτέλεσμα να γονατίσουν κι άλλο τον Ελληνικό λαό με επιπλέον φόρους και ακόμα πιο πολλές μειώσεις μισθών και συντάξεων."

Επίσης πολύ σημαντική ήταν και η δήλωση του στην οποία ανέφερε ότι "η Χρυσή Αυγή άρχισε ήδη να τηρεί τις δεσμεύσεις της απέναντι στους Έλληνες πολίτες αποδεικνύοντας μετεκλογικά ότι δεν έκανε κινήσεις ψηφοθηρίας και ότι δεσμεύεται να επιστρέψει στους Έλληνες και το τελευταίο ευρώ της κρατικής επιχορήγησης με έργα και δράσεις για όλους τους Έλληνες ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ."


Ο Βουλευτής της Β΄ Περιφέρειας Αθηνών στηλίτευσε το γεγονός που καταγγέλθηκε από τον επικεφαλής της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων Νάσο Ρεντετάκο, πως οι αρχές πρόνοιας του Δήμου Φυλής ΔΕΝ έδωσαν την λίστα των ανθρώπων που χρειάζονται βοήθεια, ούτε και τους ειδοποίησε να παρεβρεθούν, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά, ακόμη και σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα το σύνθημα “ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ”. Ήδη πάντως η Επιτροπή Διαχείρισης του καταστήματος προχώρησε στην κατάρτιση καταλόγου δικαιούχων ώστε τρόφιμα και είδη ρουχισμού και υπόδησης να προωθούνται σε συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Στην συνέχεια και κάτω από τις οδηγίες του Η. Παναγιώταρου μοιράστηκαν τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης, ενώ Χρυσαυγίτες βοηθούσαν τους δικαιούχους στην μεταφορά των πραγμάτων, κάτι που συγκίνησε πολύ κόσμο που παρακολουθούσε απλά την διαδικασία σαν παρατηρητές.

Το Κατάστημα θα είναι ανοικτό κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 18:00 – 21:30

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6971591201

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ηλίας Παναγιώταρος στο κλείσιμο της ομιλίας του ανέφερε πως: "Ενώ ο Δήμος Φυλής είναι ένας Δήμος που θα έπρεπε να διαχειρίζεται σωστά τα πολλά εκατομμύρια ευρώ που έπαιρνε και παίρνει ως επιχορήγηση για την διαχείριση της χωματερής και να μην υπάρχουν στον Δήμο άνεργοι και αναξιοπαθούντες, εν τούτοις αυτά τα χρήματα έχουν «χαθεί» από την ανάπτυξη της πόλης και η φτώχεια και η ανεργία στην περιοχή καλπάζει.

Μέχρι και οι εργαζόμενοι του Δήμου παραμένουν απλήρωτοι, ενώ η διοίκηση του Δήμου αποποιείται περιουσιακά στοιχεία του Δήμου, όπως το Δημοτικό Ραδιόφωνο. Όμως όλα αυτά για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι θέματα προς διερεύνηση κι ελέγχο.

Όπως ακριβώς θα ζητήσουμε λογιστικό για το χρέος του κράτους, έτσι θα ζητήσουμε λογιστικό έλεγχο και για τα χρέη των Δήμων και ιδιαίτερα του συγκεκριμένου Δήμου", δείχνοντας με αυτό το τρόπο πως οι Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι πλήρως και σωστά ενημερωμένοι. Ακόμη και για τα τοπικά θέματα.



1 σχόλιο:

  1. MΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ .
    ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.