Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Σε φορτηγά με αγελάδες και βόδια έρχονται τα φονικά καλάσνικοφ στην Ελλάδα.


Συγκλονιστικά στοιχεία για την «άφιξη» των καλάσνικοφ στην Αθήνα που οπλίζουν τους αδίστακτους κακοποιούς, οι οποίοι εισβάλουν σε σπίτια και σκορπούν τον τρόμο στους κατοίκους δίνει μεταφορέας και διανομέας όπλων στη χώρα μας.
Με συνέντευξη του στο κυριακάτικο Βήμα ο μεταφορέας υποστηρίζει «φέρνουμε τα καλάσνικοφ από Αλβανία μαζί με διάφορα προϊόντα, αλλά συνήθως σε φορτηγά με αγελάδες, βόδια και μοσχάρια για να είναι δύσκολο στους αστυνομικούς να τα ψάξουν. Οι πιο πολλοί φοβούνται τα στοιβαγμένα αγριεμένα μοσχάρια και δεν κάνουν έλεγχο».
Και αφού τα όπλα φτάσουν στην Αθήνα στην συνέχεια οι κακοποιοί τα κρύβουν σε σπίτια καβάτζες και στη συνέχεια τα μοιράζουν σε μικρές παρτίδες. Στην Ελλάδα κυκλοφορούν περίπου 600.000 καλάσνικοφ πολλών προελεύσεων.
«Η ζήτηση τους αυξάνεται λόγω της παρουσίας πολλών αστυνομικών και των περιπολιών της ομάδας ΔΙΑΣ στους δρόμους. Όλοι πλέον θεωρούν βέβαιη κάποια στιγμή τη σύγκρουση με αστυνομικούς και γι'αυτό εξοπλίζονται με βαριά όπλα».
Μάλιστα οι κακοποιοί πλέον είναι οπλισμένοι σαν αστακοί ακόμη κι όταν είναι να κάνουν ληστείες σε μικρά μαγαζιά ή σε σπίτια, γιατί φοβούνται ότι τη ληστρική τους επίθεση μπορεί να πέσουν πάνω σε αστυνομικούς.
«Όλοι ετοιμάζονται για μάχες του δρόμου και ζητούν ολοένα περισσότερα καλάσνικοφ».

.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.