Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΛΟΚΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΥΧΗ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ

Χθες, Πέμπτη 5 Ιουλίου, περί τις 4:00 μ.μ., καθώς ένα φορτηγό πλήρες φορτίου εκινείτο στα όρια της δημοτικής κοινότητας Ν. Τίρυνθας του Δήμου Ναυπλιέων, βρέθηκε μπροστά σε “μπλόκο” δυο αυτοκινήτων τσιγγάνων, που έκλειναν τη διάβαση. Φτάνοντας μπροστά στο μπλόκο δέχτηκε επίθεση με ξύλα και πέτρες. Έλα, όμως, που, κατά κακή τους τύχη, οδηγός ήταν ο Κωνσταντίνος Δημούλης, υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στο νομό Αργολίδας, ο οποίος, χωρίς να φοβηθεί κατέβηκε με ένα λεβιέ και αμύνθηκε επιτυχώς, παρά τον μεγάλο αριθμό των επιτιθέμενων, καταφέρνοντας να τους τρέψει σε άτακτη φυγή. Την ώρα, που κυρίαρχος του “πεδίου της μάχης”, έμπαινε ξανά στο φορτηγό του για να φύγει, αντελήφθη πέντε άτομα να σπεύδουν προς το μέρος του, κρατώντας… καραμπίνες!

Όπως πληροφορούμεθα, σήμερα το πρωί έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μελών της Χρυσής Αυγής στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, για να καταγγείλουν το γεγονός, όπως και την ανεξέλεγκτη οπλοφορία κάποιων ατόμων, που όπως φαίνεται, χαίρουν… “ειδικής ασυλίας”!

3 σχόλια:

  1. ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φταιει σε μεγαλο βαθμο και η αστυνομια που τους εχει δωσει και αδειες κατοχης. μα καλα στραβομαρα εχει η αστυνομια η κανει τα στραβα ματια. οι ρομα εχουν γινει κρατος μεσα στο κρατος..η απαντηση που καποια στιγμη θα παρουν οι γυφτοι και οι προστατες τους θα ειναι¨ΜΕ ΡΑΒΔΩΤΑ ΑΠΟ 400 ΜΕΤΡΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.