Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ! ΕΛΕΓΑΝ ''ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ'' !!!

ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...!!!

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες σε καλοκαιρινό μπαράκι στην παραλία Αρωγής Ροδόπης με πρωταγωνιστές πέντε (5) μεθυσμένους μουσουλμάνους, ηλικίας 35 ετών περίπου, από τη μια και λουόμενους και ιδιοκτήτες του μαγαζιού από την άλλη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες της ΦΩΝΗΣ, οι πέντε μουσουλμάνοι που είχαν πάει για μπάνιο στην περιοχή κατανάλωσαν αρκετή ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να αρχίσουν να παρενοχλούν τους άλλους λουόμενους που βρίσκονταν στο μπαράκι.

Αμέσως, επενέβησαν τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και οι υπάλληλοι του μαγαζιού και ζήτησαν από τους ταραξίες να μην ενοχλούν τους υπόλοιπους πελάτες. Η προτροπή όμως αυτή άναψε τα αίματα καθώς οι πέντε μουσουλμάνοι άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζουν εκστομίζοντας μάλιστα και εθνικιστικές κορώνες του στιλ «εδώ είναι Τουρκία, ακόμα δεν το καταλάβατε; Να φύγετε από εδώ. Εδώ εμείς κάνουμε ότι θέλουμε».


Οι κουβέντες αυτές άναψαν ακόμα περισσότερα τα αίματα με αρκετούς λουόμενους να ξεσηκώνονται και την κατάσταση να τείνει να ξεφύγει πέρα από κάθε όριο.

Τελικά, τους τόνους έριξε η παρουσία ισχυρού πολιτικού παράγοντα της μειονότητας, ο οποίος καθόταν σε παρακείμενη ταβέρνα και ειδοποιήθηκε για το περιστατικό. Αμέσως, ο ίδιος πήγε στο σημείο όπου εκτυλίσσονταν ο καβγάς, συνέστησε στους ταραξίες να ηρεμήσουν και παρακάλεσε τους ιδιοκτήτες να μην καλέσουν την Αστυνομία καθώς όπως είπε επρόκειτο για μια κακή στιγμή αλλά και ένα κακόγουστο αστείο, ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτά που ειπώθηκαν σίγουρα δεν ισχύουν.

Το επεισόδιο έληξε εκεί με τους ταραξίες να αποχωρούν και τους υπόλοιπους λουόμενους να συνεχίζουν το μπάνιο τους. Εμείς απλά να αναρωτηθούμε. Τελικά, «μιλούσε» το αλκοόλ ή όταν ο άνθρωπος είναι εν θερμώ λέει αλήθειες που πιστεύει;
 thrakilive.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΕΝΑ?

    ΩΡΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΙΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο αλκοολ? οταν πινει καποιος βγαζει αυτα που εχουν μεσα τους και σε περιπτωση που ημουν εγω εκει θα τους εκοβα τον λαιμο και στα αρχιδια μου αν με βαζανε μεσα τα γυφτοτουρκακια θα πηγενανε στον ΤΑΦΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.