Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ

Τρόμος στο παγκόσμιο σύστημα από τον θρίαμβο του Τραμπ: Έρχεται και η ώρα της Ευρώπης και των Ελλήνων Εθνικιστών
ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΤΟΥΣ ΧΙΛΑΡΥ. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΟΛΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ...ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟΥ ALEXIS ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΑΝ ΣΤΗΝ ΧΙΛΑΡΥ.
 ΜΙΑ ΝΕΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΡΑΤΗ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Σε βαριά κατάθλιψη και περισυλλογή έχουν πέσει από τα ξημερώματα οι διεθνείς τοκογλύφοι και τα εγχώρια τσιράκια τους που όλο αυτόν τον καιρό προπαγάνδιζαν υπέρ της Χίλαρυ Κλίντον.
Με μια επική ανατροπή και ενάντια σε όλες τις προβλέψεις και τις στημένες δημοσκοπήσεις ο Ντόναλντ Τραμπ εξελέγη 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ εξασφαλίζοντας 289 εκλέκτορες και το 47,8% των ψήφων του αμερικανικού λαού.
Ακόμα και την τελευταία στιγμή, την ώρα που είχαν ήδη ανοίξει οι κάλπες και είχε διαφανεί το ρεύμα της νίκης υπέρ του Τραμπ, τα μεγάλα εκδοτικά και τηλεοπτικά συγκροτήματα παγκοσμίως μιλούσαν για νίκη της Κλίντον και έδειχναν ποσοστά σε πολιτείες όπου προηγούνταν η υποψήφια των Δημοκρατικών.
Τελικά, το πρωί βρήκε τα παπαγαλάκια να κλαίνε με μαύρο δάκρυ! Οι εγχώριοι προπαγανδιστές της Κλίντον που αποκήρυσσαν με βδελυγμίας το ενδεχόμενο να εκλεγεί ο Τραμπ και έκρυβαν επιμελώς το γεγονός πως η Ελληνική Ομογένεια σύσσωμη ψήφισε τον Τραμπ, ξαφνικά ανακάλυψαν τις ανθελληνικές και φιλοτουρκικές θέσεις της Χίλαρυ.



 ΧΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΕΣΒΥΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ... «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ»..

«Μετά το Brexit, όλα είναι πιθανόν να συμβούν από εδώ και στο εξής. Ένας κόσμος καταρρέει μπροστά στα μάτια μας. Μια ζάλη» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Γάλλος διπλωμάτης και πρεσβευτής της Γαλλίας στην Αμερική, Ζεράρ Αρώ, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Figaro, με αφορμή το εκλογικό θρίλερ στις ΗΠΑ και τη διαφαινόμενη επικράτηση του Ντόναλντ Τραμπ.

«Μένει να δούμε τι θα επακολουθήσει» συμπλήρωσε.

 

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ...!!! 

Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δήλωσε ότι οι εξελίξεις στις αμερικανικές εκλογές ήταν ένα «τεράστιο σοκ».
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ARD η φον ντερ Λάιεν επεσήμανε: «Πιστεύω ότι ο Τραμπ γνωρίζει ότι αυτή δεν ήταν μια ψήφος υπέρ εκείνου, αλλά μάλλον μια ψήφος κατά της Ουάσινγκτον, κατά του κατεστημένου».
Ο Νόρμπερτ Ρέτγκεν των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), του κόμματος της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, επεσήμανε ότι «η φρασεολογία και ο τρόπος συμπεριφοράς του Τραμπ είναι μια παράλογη παρακαταθήκη, την οποία δεν μπορεί τόσο εύκολα να αποτινάξει (...) Πιστεύω ότι θα πρέπει να τον εκλάβουμε έτσι όπως μας έχει παρουσιαστεί». Ο ίδιος επισήμανε ότι δεν έχουμε καμιά ιδέα τι θα κάνει ο Τραμπ ως πρόεδρος των ΗΠΑ σε μια πολύ αβέβαιη γεωπολιτική κατάσταση.
Ο Μπερντ Ρίξινγκερ, επικεφαλής του κόμματος Die Linke, εκτίμησε ότι ο Τραμπ «δεν θα μπορέσει να προσφέρει τίποτε στους ανθρώπους στους οποίους έχει υποσχεθεί ό,τι ήταν δυνατό (...) Θα κινηθεί προς μια απολυταρχική κοινωνία».

ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΠΡΩΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ...!!! 

 Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης ένας από τους πρώτους ηγέτες που συνεχάρησαν τον Ντόναλντ Τραμπ για τη νίκη του και την ανάδειξή του ως ο 45ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
Στο τηλεγράφημα που έστειλε ο Ρώσος πρόεδρος, σύμφωνα με τον Independent, ευχήθηκε και καλή υγεία στον 70χρονο νέο πρόεδρο των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με το Interfax, εντωμεταξύ, στη συνεδρίαση της ρωσικής Δούμας επικράτησαν πανηγυρισμοί όταν ο πρόεδρος του σώματος ανακοίνωσε την ήττα της Χίλαρι Κλίντον.
«Συνάδελφοι πριν από τρια λεπτά η Χίλαρι Κλίντον παραδέχθηκε την ήττα της στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ» ανακοίνωσε ο Βιάτσεσλαβ Νικόνοφ με τους Ρώσους βουλευτές να χειροκροτούν και να πανηγυρίζουν, σύμφωνα με το τηλεγράφημα του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων.


Να τονίσουμε για ακόμη μια φορά πως η μόνη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα που επιδοκίμασε την υποψηφιότητα Τραμπ ήταν η Χρυσή Αυγή λόγω των θέσεων του κατά της λαθρομετανάστευσης, για τις διεθνείς αγορές και την αναθέρμανση των σχέσεων με την Ρωσσία.

Όπως σημειώνει και η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής: "Μία μεγάλη παγκόσμια αλλαγή έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί με την επικράτηση των εθνικιστών στην Αυστρία, της Μαρίν Λεπέν στη Γαλλία, της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα

ΠΗΓΕΣ:  http://www.xryshaygh.com -  http://www.stoxos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.