Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

"ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ" Ο Π. ΓΑΙΤΑΝΟΣ : ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΗΣ Χ.Α -ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΠΑΣΩ TA CD ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ (βίντεο)

Απο eglimatikotita.gr
Τους χάλασε την "μανέστρα" σήμερα ο Πέτρος Γαϊτάνος....
Είναι δυνατόν να πηγαίνει κόντρα στη γραμμή των διαπλεκόμενων ΜΜΕ..και στην αριστερή υστερία?
Ο Γαϊτάνος .ομως δεν είπε παράλογα πράγματα...Δήλωσε όλα αυτά που λέει η πλειοψηφία των πολιτών αυτής της χώρας.Όσο και να μην αρέσουν σε κάποιους,όσο και να το παλεύουν μέσα τους και να μην θέλουν να το πιστέψουν,αυτά λέει ο απλός κόσμος..έξω στην πραγματική κοινωνία...Τα ακούς παντού,στις λαϊκές,στα καφενεία,στις παρέες,στα γήπεδα,στον δρόμο.

Οι δηλώσεις περιληπτικά..."Μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής".Το κόμμα πράττει σωστά!!! Ο γνωστός καλλιτέχνης τονίζει πως οι Νεοέλληνες τον θλίβουν και δεν του αρέσουν ως λαός, ενώ αποκαλύπτει πως και εκείνος πολλές φορές θα ήθελε να κάνει αυτό που κάνουν οι Χρυσαυγίτες σπάζοντας τα CD στα κεφάλια των μαύρων που τα πουλάνε! Στη συνέχεια υποστηρίζει πως προτιμά να ξεφεύγει η Χρυσή Αυγή, παρά να λούζεται από την χαζοευγένεια των ΜΜΕ και των πολιτικών…
Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής..



1 σχόλιο:

  1. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%82_%CE%93%CE%B1%CF%8A%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82

    Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλος και έχει δηλώσει ότι διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με τον Αναντ Ζαμί, μετανάστη δεύτερη γενιάς από τη Αγκόλα, με τον οποίο έχουν συμμετάσχει και στη δισκογραφία στο τραγούδι "Αγέρας, Έρωτας κι αρμύρα". Έχει παλέψει για την νομιμοποίηση των ομοφυλοφιλικών γάμων και της υιοθεσίας παιδιών από το ομοφυλοφιλικά ζευγάρια. Για τον αγώνα του αυτό τιμήθηκε από την LGBT κοινότητα της Θεσσαλονίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.