Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Αμετανόητο το ΚΚΕ…"Η Μακεδονια ανηκει σε ολους" !! ΒΙΝΤΕΟ!!

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ!

Ανακοίνωση ΚΚΕ: “Η Μακεδονία είναι ένας μεγάλος γεωγραφικός χώρος που διαμελίστηκε με τους βαλκανικούς πολέμους και κανένας δεν μπορεί να έχει την αποκλειστική χρήση του ονόματος και των παραγώγων του”

Όσο κι αν θέλει το ΚΚΕ να κρύψει –για λόγους ψηφοθηρίας- το σκληρό αντιπατριωτικό του πρόσωπο, η… χαρά δεν το αφήνει. Και πήρε μεγάλη χαρά «το κόμμα του εγκλήματος και της «προδοσίας» (κατά Γεώργιον Παπανδρέου, τον παππού), από την χθεσινή ανθελληνική απόφαση του (ψευτο)Δικαστηρίου της Χάγης για την Μακεδονία μας.
Έτσι, σε επίσημη ανακοίνωσή του, αφού στην αρχή ρίχνει μερικά απαραίτητα… αντιιμπεριαλιστικά τσιτάτα-στάχτη στα μάτια των αφελών, για το Διεθνές (ψευτο)Δικαστήριο, πανηγυρίζει για την απόφαση υπέρ των Σκοπίων, διότι, λέει, δικαιώνει το ΚΚΕ που ήταν κατά της «ονοματολογίας» (εννοούν με τον όρο «ονοματολογία» την υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας μας) και αποφαίνεται ότι κανένας (άρα ούτε και η Ελλάδα…) δεν δικαιούται να έχει την αποκλειστικότητα στη χρήση του ονόματος της Μακεδονίας και των παραγώγων του. Ιδού τα κυριότερα σημεία της κατάπτυστης ανακοίνωσης:



«Το Δικαστήριο της Χάγης είναι ένα όργανο προώθησης των ιμπεριαλιστικών επιδιώξεων, δικαιολόγησης επεμβάσεων και πολέμων και βαρύνεται με φρικτά εγκλήματα σε βάρος των λαών, τα τελευταία 20 χρόνια, μετά την ανατροπή του σοσιαλισμού στην ΕΣΣΔ και στις άλλες σοσιαλιστικές χώρες της Κεντρικής Ανατολικής Ευρώπης…

Ωστόσο, η συγκεκριμένη απόφαση, που εξέδωσε το δικαστήριο της Χάγης, μετά την προσφυγή της ηγεσίας της ΠΓΔΜ, η οποία κρίνει ότι η ελληνική κυβέρνηση παραβίασε το άρθρο 11 της ενδιάμεσης συμφωνίας, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά το πόσο αδιέξοδη ήταν η τακτική της ονοματολογίας, που διαχρονικά υπερασπίστηκαν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, με τη στήριξη των εθνικιστικών κύκλων…

Το ΚΚΕ επαναλαμβάνει για άλλη μια φορά πως η λύση για την ειρήνη και την ασφάλεια των λαών δεν βρίσκεται σε ενδιάμεσες συμφωνίες, υπό την χειραγώγηση των ισχυρότερων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, ούτε στις διαβουλεύσεις μέσα στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς και στα δικαστήρια. Η λύση βρίσκεται στην κοινή αντιιμπεριαλιστική πάλη των λαών, στην παραδοχή της πραγματικότητας: πως η Μακεδονία είναι ένας μεγάλος γεωγραφικός χώρος που διαμελίστηκε με τους βαλκανικούς πολέμους και κανένας δεν μπορεί να έχει την αποκλειστική χρήση του ονόματος και των παραγώγων του…».
 !!!

Μ’ άλλα λόγια, όποιος είναι μια φορά προδότης, δε μπορεί παρά να είναι για πάντα προδότης. Και το ΚΚΕ δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι εξαίρεση αυτού του κανόνα!

(ΥΓ): Το Μακεδονικό ζήτημα είναι ένα μόνο από μια σειρά σπουδαίων ζητημάτων –εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής- στα οποία υπάρχει πλήρης ταύτιση του ΚΚΕ (και του ΣΥΡΙΖΑ) με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αναφέρουμε μερικά: ελληνο-τουρκική «φιλία», βορειοηπειρωτικό, ανεξαρτησία της Κύπρου από την Ελλάδα, «ανθρώπινα δικαιώματα» για τις λεγόμενες «μειονότητες» που υπάρχουν στην Ελλάδα, λαθρομετανάστευση, περιθωριοποίηση της Ορθοδοξίας κ.α. Δεν είναι, λοιπόν, καθόλου τυχαίο το ότι καθόλου δεν ενοχλούνται οι Αμερικανοσιωνιστές κ.λπ. από την κομμουνιστοκρατία που υπάρχει στην μεταπολιτευτική Ελλάδα, ούτε και από την διαφαινόμενη άνοδο των αριστερών δυνάμεων μετά την κρίση. Κι όχι μόνο δεν ενοχλούνται, αλλά μπορεί να την επιδιώκουν κιόλας, με τον τρόπο τους βεβαίως…

xryshaygh.wordpress.com


ΠΗΓΗ : http://elnewsgr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.